Jazz dixieland en directe

650,00800,00

Neteja

Formació acústic en format trio (trompeta, banjo, tuba) dedicada a interpretar els temes del repertori de jazz clàssics i de Neu Orleans que va tenir el seus orígens a començaments del segle XX al sud dels Estats Units d’Amèrica, Aquesta música es caracterítza per el ritme impregnat de les “maching bands” i per les harmonies de les cançons que s’interpretaven als locals d’oci del barri d’Storybille de la ciutat. Aquest tres músics han cursat estudis superiors de música a Barcelona i amb prestigiosos instumentistes del seu àmbit i actualment pertanyen a diferents grups de dixieland i jazz tradicional de Barcelona així com altres formacions dels més diversos estils.

Opció d’ampliar-ho a quartet, sextet o orquestra.

També tenim 2 bandes.

Podeu escoltar una mostra de la seva feina fent click aquí

 

En els dos casos, tan si trieu l’opció de trio com la opció de quartet el preu estipulat es per una actuació de 90 minuts en acústic. Aquest preu inclou el desplaçament fins a 100km de Barcelona. Entre 100km i 200km el preu tindrà un increment del 10%. Les altres opcions són a consultar.

*Preus sense IVA.

Termes de cerca: ceremonia, cerimònia, contrabaix, contrabajo, duo, duo de musics, musicos para boda, musics, musics per casaments, serveis, serveis de casament, dixieland, dixiland, músics, musica, música, bateria, banjo, tompeta,

 

Tipus

Trio, Quartet