Escape room portatil

340,001.210,00

Neteja

Una de les millors experiències d’escape room portàtil per un día inolvidable.

Aquesta experiencia innovadora incorpora l’escencia del joc de moda escape room dintre d’un box. Si esteu organitzant un aniversari, un acomiadament de solter, un casament original o un sopar especial amb els teus amics o familiars i voleu fer una activitat original, divertida o sorpenent, deixeu de buscar. Aquesta es la experiencia perfecte.

És un joc portàtil allà on vosaltres volgueu, poden jugar-hi fins a 200 persones simultaneament agrupades en equips de tres fins a vuit jugadors. El joc té una durada de 70 minuts, amb la posibilitat de tenir actors en directe i totalment personalitzable.

Amb suport tècnic també en directe per si hi hagues qualsevol problema.

Opció de fer el joc en castellà o en anglès.

Com funciona el joc?

Primerament hi haurà la preparació. Arribaran amb el temps d’antelació suficient per preparar l’espai que hagui estat escollit. Només es necessitarà un espai lo suficientment ample per poder distribuir-hi una taula per cada equip d’entre cuatre i vuit persones. Quan tot estigui preparat els actors començaran a posar a tothom en context amb el seu show. Primer dividirant als vostres convidats per equips i els situaran a la seva taula, després us explicaran les normes i el vostre objectiu. Seguidament començarà l’activitat on us haureu de comunicar i treballar en equip per superar les cinc fases del joc abans de que el temps s’acabi. Si en algun moment sentiu que teniu algun tipus de dificultat els actors us ajudaran a seguir endevant. Finalment els equips es reuniran per la sorpresa final i per compartir l’experiencia.

 

En el preu està inclòs una taula per cada equip, un kit de materials i una tablet per cada equip, els actors per dinamitzar l’experiencia del joc, les despeses de desplaçament, suport tècnic durant l’event, les posibles entreges de premis.

També teniu possibles extres opcionals com, estovalles, integració de quizz personalitzat amb logo/foto i obsequis en el box.

1 box = 6 persones

Preus:

Pack 2 Box 340€
Pack 3 Box 440€
Pack 4 Box 540€
Pack 5 Box 670€
Pack 6 Box 760€
Pack 7 Box 850€
Pack 8 Box 940€
Pack 9 Box 1.120€
Pack 10 Box 1210€

 

TEMÀTICA:

Fa més de dos milions d’anys que convivim amb la resta de la natura en un magnífic equilibri.

Però en les últimes decades ens hem oblidat la nostra condició humana i hem malmés els ecosistemes a un ritme frenètic. Li hem declarat una guerra que mai podrem guanyar.

Les represalies han sigut enormes. Els tsunamis no deixen de assetjar les nostres costes i els huracans i incendis estan destruïnt les nostres ciutats, a més a més dels tornados que estan arrassant les nostres collites.

Avui en dia ningú dubta de que el apocalipsis es  inminent.

El planeta s’està morint i es massa tard per salvar a la nostre especie o no?

Liderats per el Dr. Sosé, un petit grup de científics ha estat treballant en secret durant decades en lo que sería la última esperança per evitar la extinció total.

El projecte secret més ambicios de tota la historia de la humanitat.

Recentment han cotactat de manera confidecnial amb diferens persones de tot el món i les han citat per assitir a un proces de selecció per determinar qui mereix ser participant d’aquest gran projecte.

Vosaltres formareu part del grup dels escollits. Haureu d’acudir al proces de selecció del projecte y demostrar que sou els millors candidats per incoporar-vos al projecte. Ara el futur de la humanitat està a les vostres mans.

 

 

 

Pack

1 box, 2 box, 3 box, 4 box, 5 box, 6 box, 7 box, 8 box, 9 box, 10 box