Transport de material i montatge professional

Transportem el que necessiteu al lloc de la celebració!

Transport de material de casament

Posem a la vostra disposició serveis de transport de material de casament i muntatge professional amb els quals alleugerir la càrrega de materials dels nuvis.

Què podem fer per vosaltres?

Transport de material

Perquè serveix aquest servei?

El nostre servei de transport de material per casament serveix per alleugerir (literalment) la gran càrrega de pes i materials que cal transportar fins al lloc de casament.

transport de material de casament

Transporteu material de casa nostra?

Sí! Venim al vostre domicili a fer una recollida dels objectes i materials difícils de transportar i els duem còmodament al lloc de la celebració.

Transport de material de casament

Què podem transportar?

Podem transportar, per exemple, flors, mobles, instruments de música, el Photomatón, objectes decoratius, fràgils o difícils de transportar en condicions normals.

Transport de material

Teniu servei de muntatge?

Sí! Disposem de servei de muntatge professional de tot el material sensible, fràgil o susceptible de ser tractat amb cura.

Recollida de material de casament

Un cop acabat el casament, disposeu de servei de recollida?

Sí! Un cop finalitzada la celebració, podem posar a la vostra disposició un servei de recollida del material i el tornem degudament al lloc adequat.

boda y decoracion

Disposeu de servei de decoració?

Sí! A més dels serveis de transport i muntatge disposem, també, de servei de decoració professional amb el qual emfatitzar els detalls de l'entorn i fomentar-ne el bon record.

transports de material de casament i montatge

Fem inventari del que necessiteu?

Comencem!

Tot són milers de detalls

… i la gran quantitat de coses a transportar pot fer venir alguns mals de cap…

Comencem!

Cal considerar

Un bon professional

… pot resultar molt productiu, més segur i econòmic que resoldre aquesta tasca per un mateix …

Cal considerar

La nostra tasca

És treure-us un pes de sobre

La tasca final d’aquest servei és alleugerar-vos i tranquil·litzar-vos en aquest dia tan especial!

La nostra tasca

Últimes ressenyes

Monica Canto
Monica Canto
02 de noviembre de 2019
Llegir més
Estamos muy contentos y agradecidos del trabajo que han hecho para nosotros desde el primer momento hasta el último. Gemma se ha preocupado de todos los detalles que le pedimos ...
... Así como de gestionar los regalos para los invitados... También queremos destacar el trabajo de Maxi que junto a la impecable gestión de Gemma fue muy profesional con el montaje de todo y muy cordial durante el tiempo del fotomatón con los invitados...
Meritxell
Meritxell
05 de octubre de 2019
Llegir més
T'ho vam dir tot en aquella postal! Has estat una petita/gran part del casament. També va ser teu, quan t'emocionaves per detalls com els que vam tenir amb tu, o quan ens ajudaves a controlar els nostres nervis. Gràcies per fer-ho tot tan fàcil. Amb moltes ganes de veure les fotos i el vídeo. Molts petons a tot l'equip! No dubteu, Ram a l'aire és el que heu d'escollir!
Laura
Laura
28 de septiembre de 2019
Llegir més
Ram a l'aire moltes i moltes gràcies per fer que la primera part del nostre gran dia anés espectacularment genial! Per tenir en compte i coordinar cada un i tots dels detalls presents en la cerimònia. No podia haver anat millor! De veritat! Moltes gràcies per tot! Vas ser un element clau i imprescindible per nosaltres! Sense tu haguéssim estat perduts!
Neus Rodriguez
Neus Rodriguez
14 de septiembre de 2019
Llegir més
Desde el principio nos sentimos tratados con profesionalidad y cercanía. Tienen todo lo que puedes llegar a necesitar en tu boda y hasta cosas que no sabías que querías ...
... Estamos muy contentos de haber contado con ellos porque el día pasa rápido y, aunque lo disfrutas muchísimo, necesitas a alguien que se preocupe de que te quede un bonito recuerdo de todos los momentos vividos. ¡Muchas gracias, Gemma!
Clàudia Centeno
Clàudia Centeno
13 de julio de 2019
Llegir més
Todo perfecto! Nos decidimos poner el fotomatón una semana y media antes de la boda y Gemma nos lo facilitó e hizo lo posible para que lo tuviéramos, y así fue. Lo disfrutamos mucho, siempre muy profesionales y un trato increíble, antes, durante y después de la boda. Sin duda, repetiríamos. ¡Muchas gracias!
Marta Vázquez
Marta Vázquez
20 de abril de 2019
Llegir més
Ram a l'aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats alhora que és un pou sense fons de idees i propostes que poden acabar de fer inolvidable un dia tant especial. Tracte amable i simpàtic.