Invitacions de casament

Les invitacions de casament són el principi de la celebració del dia més important de la vostra vida, amb el qual dir a tots ¡que el vostre amor no coneix límits ni fronteres!

Poden i han de ser un bon començament de celebració; són altament personalitzables, colors i materials diferents. Sempre creades a la vostra mida i amb molt d’amor;)

invitaciones de boda girona

Cartelleria professional

Per a tota mena de casament!​

Invitacions de casament originals altament personalitzades. Disseny fet al vostre gust en suports de totes les mides, materials i gruixos. Disposem de papirs en relleu, targetes de metacrilat, sobres personalitzats i ornaments bonics.

invitaciones de boda originales

Petits detalls

Posem a la vostra disposició etiquetes amb els vostres logotips per acompanyar els detalls que oferiu, per un altre banda, també oferim porta bengales, com de mocadors de paper i molt més!

invitacions de casament

Invitacions de casament

Targetes estàndard o altament personalitzades al vostre gust i mesura. Des del minimalisme fins al Barroc. El més important és poder donar la sorpresa a la vostra família i amics, i dir-los que el vostre amor és infinit.

invitacions de casament

A la taula...

El fil conductor de la vostra festa és molt important, per aquesta raó, les minutes del menú, el "marca sitios" i el número de taula aniran conjuntats i personalitzats.

invitacions de casament

Seating plan

Una bona organització sempre és important! Per aquesta raó, un bon "Seating plan" ajuda al fet que cada convidat trobi el seu lloc entre les taules, es podran trobar en diferents materials.

invitacions de casament

Cartells personalitzats

Seran totalment personalitzables en disseny i els podreu trobar en diferents materials. Els missatges que deixeu marcats poden ser totalment propis i al vostre gust.

invitacions de casament

Indicadors

Per ajudar-vos a localitzar els diferents punts i racons del vostre casament s'utilitzaran diferents indicadors per assenyalar-los i així no perdre-us en cap moment.​

Catàleg d'invitacions de casament

Aquí no hi ha productes encara,ben aviat n'hi posarem!

Últimes ressenyes

Monica Canto
Monica Canto
02 de noviembre de 2019
Llegir més
Estamos muy contentos y agradecidos del trabajo que han hecho para nosotros desde el primer momento hasta el último. Gemma se ha preocupado de todos los detalles que le pedimos ...
... Así como de gestionar los regalos para los invitados... También queremos destacar el trabajo de Maxi que junto a la impecable gestión de Gemma fue muy profesional con el montaje de todo y muy cordial durante el tiempo del fotomatón con los invitados...
Meritxell
Meritxell
05 de octubre de 2019
Llegir més
T'ho vam dir tot en aquella postal! Has estat una petita/gran part del casament. També va ser teu, quan t'emocionaves per detalls com els que vam tenir amb tu, o quan ens ajudaves a controlar els nostres nervis. Gràcies per fer-ho tot tan fàcil. Amb moltes ganes de veure les fotos i el vídeo. Molts petons a tot l'equip! No dubteu, Ram a l'aire és el que heu d'escollir!
Laura
Laura
28 de septiembre de 2019
Llegir més
Ram a l'aire moltes i moltes gràcies per fer que la primera part del nostre gran dia anés espectacularment genial! Per tenir en compte i coordinar cada un i tots dels detalls presents en la cerimònia. No podia haver anat millor! De veritat! Moltes gràcies per tot! Vas ser un element clau i imprescindible per nosaltres! Sense tu haguéssim estat perduts!
Neus Rodriguez
Neus Rodriguez
14 de septiembre de 2019
Llegir més
Desde el principio nos sentimos tratados con profesionalidad y cercanía. Tienen todo lo que puedes llegar a necesitar en tu boda y hasta cosas que no sabías que querías ...
... Estamos muy contentos de haber contado con ellos porque el día pasa rápido y, aunque lo disfrutas muchísimo, necesitas a alguien que se preocupe de que te quede un bonito recuerdo de todos los momentos vividos. ¡Muchas gracias, Gemma!
Clàudia Centeno
Clàudia Centeno
13 de julio de 2019
Llegir més
Todo perfecto! Nos decidimos poner el fotomatón una semana y media antes de la boda y Gemma nos lo facilitó e hizo lo posible para que lo tuviéramos, y así fue. Lo disfrutamos mucho, siempre muy profesionales y un trato increíble, antes, durante y después de la boda. Sin duda, repetiríamos. ¡Muchas gracias!
Marta Vázquez
Marta Vázquez
20 de abril de 2019
Llegir més
Ram a l'aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats alhora que és un pou sense fons de idees i propostes que poden acabar de fer inolvidable un dia tant especial. Tracte amable i simpàtic.