F.A.Q. & Ram a l'aire

Preguntes freqüents

1 - Què és Ram a l'Aire?

Ram a l'Aire som un grup de persones que entenem i sabem perfectament la inversió de temps i complicacions que comporta crear un casament. Som Wedding planners que orientem, assessorem i proveem amb tot el que necessiteu les parelles que us voleu casar.

2 - www.ramalaire.com és una botiga virtual?

NO. La pàgina web de Ram a l'Aire conté un catàleg de productes i detalls de casaments que serveix per orientar a les parelles que volen casar-se i sol·licitar pressupostos directament a l’agència.

3 - Com funciona el catàleg de Ram a l'Aire?

El catàleg de Ram a l'Aire té un funcionament semblant al d’una botiga virtual, amb la diferència que no es realitza cap mena de pagament on-line. Té una cistella a la qual s’hi poden afegir els productes desitjats per després enviar-los a l’equip de Ram a l’Aire i així estalviar temps en l’organització del casament.

4 - Què passa un cop tinc la cistella prou plena i clico el botó "enviar pressupost"?

Un cop s'envia el pressupost, l’equip de Ram a l'Aire rep un missatge amb la llista de productes desitjats i a partir d'aquí ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de consultar dubtes o gestionar directament la compra o reserva de tots o alguns dels productes.

5 - Puc comprar productes a Ram a l'Aire encara que no em vulgui casar?

Sí. Només cal emplenar la cistella amb els productes desitjats i enviar-la a Ram a l'Aire. Us contactarem per tal de confirmar la comanda i realitzar-ne el pagament amb el mètode que desitgeu.

6 - Quins avantatges té l'enviament de la llista de desitjos?

Principalment, enviar aquesta llista de productes permet a Ram a l'Aire saber amb anterioritat què desitgen les parelles, reduint així, el temps de les reunions i facilitant la gestió de tot el casament.

7 - Quina finalitat tenen els pressupostos?

Ram a l'aire és molt conscient dels esforços que requereix l'organització de cada un dels detalls de casament, moments i racons d'un casament. Amb aquests pressupostos pretenem poder ajudar-vos a trobar tot el que necessiteu en un sol lloc, estalviant temps i estrès, de manera ràpida i pràctica.

8 - Encara tens dubtes?

Si necessiteu assessorament, o qualsevol mena d'orientació posa't en contacte amb nosaltres pel mitjà que més desitgis: ens podeu escriure un missatge a través del formulari de contacte o ens pots trucar per telèfon o enviar-nos un "WhatsApp" al 652 95 37 48 o un correu electrònic a info@ramalaire.com o fins i tot podeu parlar amb nosaltres amb el xat en viu de la nostra pàgina web.

+ F.A.Q

Alguna pregunta més?

A Ram a l’Aire ens apassiona el món dels casaments i la seva organització. Tanmateix sabem l’esforç que comporta, per tant, intentem posar a la vostra disposició tots els mitjans de contacte possibles per a un assessorament complet.

Sí! Al nostre número de telèfon principal +34 652 95 37 48 ens podeu contactar perfectament per whatsapp. També recordem que la nostra pàgina web té un xat en persona per parlar amb nosaltres directament (no és un robot, som nosaltres 😉

Si has fet una compra i has de recollir els teus productes, la direcció del punt de venda és a FOTODUCH – Adreça: Plaça Catalunya 5 (baixos) Salt 17190

Sí, depèn de la mida i el pes, el preu arribaria a ser des de 0 € fins a uns 6,50 € d’enviament.

No. A Ram a l’aire comissionem amb els proveïdors, mai als nuvis, de manera que els preus són els mateixos contractant tant als professionals/empreses amb els que treballem o a nosaltres directament.