Decoració de casament

Els nostres serveis de decoració per casament emfatitzen sensacions i maximitzen els detalls, transmeten confortabilitat i n’afavoreixen el record.

decoració per casaments girona

Decoradors professionals

a la vostra disposició

wedding planner girona

Els nuvis

Una casa, un vestidor, un cotxe… No poden quedar-se com si fos un dia qualsevol! Nosaltres t’ho decorem.

decoració de casament, decoradors de casament,

L'entorn

Vosaltres sou el centre! Per això la vostra entrada quedarà a la perfecció. Sense oblidar la benvinguda als convidats.

decoració de casament, decoradors de casament,

La cerimònia

Un ambient d’en somni és el que busqueu? Cadires, arcs, altars… tot perquè quedi òptim per al vostre dia.

decoració de casament, decoradors de casament,

Les taules

Totes amb un estil únic per vosaltres! Passant pel pica pica, com per la zona chill out, fins pel photocall. Tot quedarà clavat.

decoració de casament, decoradors de casament,

La festa

Fins al final hem de sorprendre! Candybars per als més nens com racons per als més grans, tot quedarà magistral.

Decoració de cine onírica amb flors

Catàleg de decoració

Últimes ressenyes

Monica Canto
Monica Canto
02 de noviembre de 2019
Llegir més
Estamos muy contentos y agradecidos del trabajo que han hecho para nosotros desde el primer momento hasta el último. Gemma se ha preocupado de todos los detalles que le pedimos ...
... Así como de gestionar los regalos para los invitados... También queremos destacar el trabajo de Maxi que junto a la impecable gestión de Gemma fue muy profesional con el montaje de todo y muy cordial durante el tiempo del fotomatón con los invitados...
Meritxell
Meritxell
05 de octubre de 2019
Llegir més
T'ho vam dir tot en aquella postal! Has estat una petita/gran part del casament. També va ser teu, quan t'emocionaves per detalls com els que vam tenir amb tu, o quan ens ajudaves a controlar els nostres nervis. Gràcies per fer-ho tot tan fàcil. Amb moltes ganes de veure les fotos i el vídeo. Molts petons a tot l'equip! No dubteu, Ram a l'aire és el que heu d'escollir!
Laura
Laura
28 de septiembre de 2019
Llegir més
Ram a l'aire moltes i moltes gràcies per fer que la primera part del nostre gran dia anés espectacularment genial! Per tenir en compte i coordinar cada un i tots dels detalls presents en la cerimònia. No podia haver anat millor! De veritat! Moltes gràcies per tot! Vas ser un element clau i imprescindible per nosaltres! Sense tu haguéssim estat perduts!
Neus Rodriguez
Neus Rodriguez
14 de septiembre de 2019
Llegir més
Desde el principio nos sentimos tratados con profesionalidad y cercanía. Tienen todo lo que puedes llegar a necesitar en tu boda y hasta cosas que no sabías que querías ...
... Estamos muy contentos de haber contado con ellos porque el día pasa rápido y, aunque lo disfrutas muchísimo, necesitas a alguien que se preocupe de que te quede un bonito recuerdo de todos los momentos vividos. ¡Muchas gracias, Gemma!
Clàudia Centeno
Clàudia Centeno
13 de julio de 2019
Llegir més
Todo perfecto! Nos decidimos poner el fotomatón una semana y media antes de la boda y Gemma nos lo facilitó e hizo lo posible para que lo tuviéramos, y así fue. Lo disfrutamos mucho, siempre muy profesionales y un trato increíble, antes, durante y después de la boda. Sin duda, repetiríamos. ¡Muchas gracias!
Marta Vázquez
Marta Vázquez
20 de abril de 2019
Llegir més
Ram a l'aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats alhora que és un pou sense fons de idees i propostes que poden acabar de fer inolvidable un dia tant especial. Tracte amable i simpàtic.