Wedding planner

Només heu de casar-vos i passar-ho genial! Tot perquè simplement estigueu per vosaltres, pels vostres convidats i per viure la festa de la vostra vida!

wedding planner girona
gemma wedding planner

Descobreix del que som capaços

WEDDING PLANNER

Organitzar un casament pot ser un esdeveniment esgotador, fins al punt que, moltes vegades, els nuvis, especialment les parelles que dediqueu la major part del vostre temps a la vida laboral, us veieu obligats a destinar el vostre temps lliure a concertar entrevistes, planificar detalls, citar-vos amb proveïdors, dissenyar el maquillatge… Doncs bé, la feina d’un Wedding Planner és treure-os de sobre tota aquesta feina!

Què és un wedding planner?

Un wedding planner és una persona que s’encarrega de la planificació, coordinació i desenvolupament de tot casament. La seva principal tasca és saber escoltar, entendre quin casament voleu i guiar-vos per fer-lo realitat. Encara que no tingui ni cap ni peus, encara que tingueu moltes idees boges o vulgueu alguna cosa impossible. El treball d’un Wedding Planner és aconseguir treure aquesta informació i fer un casament inoblidable i a mida des de zero. Només haureu d’imaginar el casament dels vostres somnis i deixar que el Wedding Planner faci la màgia.

Així doncs

Què hauríem de tenir en compte?

El primer pas és realitzar una entrevista per conèixer les vostres preferències, gustos i idees relatives a la celebració de la cerimònia. Un cop coneguts la vostra visió i desitjos, s’elabora un projecte en funció del pressupost disponible i s’afegeixen a més suggeriments i consells per convertir el vostre casament en un esdeveniment únic i perfecte.

Fotògraf de casament

Vídeo I Fotografia​

Posem a la vostra disposició professionals de la fotografia de casament per a immortalitzar els vostres millors moments.

invitaciones de boda originales

Invitacions dels convidats

El millor disseny d'invitacions de casament i cartelleria per a anunciar la celebració i sorprendre a la família i amics.

decoració per casaments girona

La Decoració

Posem a la vostra disposició professionals de la fotografia de casament per a immortalitzar els vostres millors moments.

flors girona

Les Flors

Posem a la vostra disposicio un servei de floristeria de Girona per a elevar encara més la decoració del vostre casament.

masias para boda

Localitzacions boniques

Ens encarreguem de cercar per vosaltres la localització més adequada per al tipus de boda que desitgeu.

transport de material de casament

Transport i montatge

Servei de transport dels materials i objectes més difícils per a fer blabla

No obstant això

Un Wedding Planner ha de donar-vos marge de gestió, si ho necessiteu.

Un Wedding Planner no té per què gestionar TOTS els detalls del vostre casament. Un Wedding Planner us pot ajudar a trobar el lloc perfecte per a la celebració, pot ajudar-vos a buscar aquelles flors que tant us agraden. S’encarrega de buscar el proveïdor que més s’apropi al vostre estil i de contactar amb ells mentre vosaltres seguiu la vostra vida normal. Podeu col·laborar en tot, en part o en res. El seu treball és involucrar-se en la mesura que vosaltres cregueu oportú.

Ens encarreguem de donar Grans experiències per a grans persones.

Tria el teu plà!

You will be charged for the plan after the admin approves your vendor account

Gratuït

00
00
 • Reunió d'assesorament (aquesta reunió té un cost de 60€ que serà descomptat de qualsevol producte o servei contractat amb nosaltres)
 • Seguiment amb pressupost
 • Us fem la compra!

No sabeu per on començar? Necessiteu ajuda per ordenar tot el que comporta un casament? Teniu tot pensat i només necessiteu assessorament? Doncs aquest és el vostre pla! Amb aquest paquet, us aconsellarem en qualsevol aspecte que necessiteu, us farem un seguiment amb el vostre pressupost i us ajudarem amb la compra de TOT el que podeu necessitar pel vostre dia!

* Tarifa vigent durant tot el 2021

Wedding day

500
 • Casaments fins a 80 persones
 • Reunió d'assesorament
 • Seguiment amb pressupost
 • Us fem la compra!
 • 8h de control

 És perfecte pels nuvis que tingueu pensats ja els proveïdors però que no sabeu com gestionar-ho tot. Aquest paquet inclou el Pack Gratuït, a més de 8 hores de control al lloc de la cerimònia.  Inclou 1 assisstent com a wedding planner. Casamens fins a 80 persones.  Per a esdeveniments amb més comensals +200€. Si desitgeu més hores de servei +90€/hora extra

* Tarifa vigent durant tot el 2021

Plà Bàsic

1200
 • Reunió d'assesorament
 • Seguiment amb pressupost
 • Us fem la compra!
 • 8h de control
 • Disseny del timming
 • Dossier explicatiu a proveïdors
 • Assessorament en decoració
 • Acompanyament a proveïdors
 • Servei de muntatge i recollida
Popular

Sou dels que us agrada tot controlat però no voleu gastar-vos molts de diners? Doncs aquest és el vostre pack! Inclou el Pack Wedding Day + el disseny del timming, dossier explicatiu per a tots els proveïdors per a una correcta organització, assessorament en decoració i acompanyament a les visites amb els proveïdors contractats amb nosaltres. I finalment, també, el muntatge i desmuntatge del NOSTRE material de lloguer per a la decoració. Casamens fins a 80 persones.  Per a esdeveniments amb més comensals +200€. Si desitgeu més hores de servei +90€/hora extra

* Tarifa vigent durant tot el 2021

Plà Premium

2500
 • Reunió d'assessorament
 • Seguiment amb pressupost
 • Us fem la compra!
 • Disseny del timming
 • Dossier explicatiu a proveïdors
 • Assessorament en decoració
 • Acompanyament a proveïdors
 • Servei de muntatge i recollida
 • Acompanyament a TOTES les visites
 • S'hi inclou l'acompanyament a la prova de vestits

Teniu poc temps o simplement voleu treure-us d’asobre qualsevol feina que comporti el vostre casament? No us ho penseu més! Amb el Pack Premium nosaltres ens encarreguem de tot. Fins i tot us podem assessorar en la prova dels vestits! Inclou mínim una figura de wedding planner.

*Tarifa vigent durant tot el 2021 

Productes destacats de wedding planner

Últimes ressenyes

Monica Canto
Monica Canto
02 de noviembre de 2019
Llegir més
Estamos muy contentos y agradecidos del trabajo que han hecho para nosotros desde el primer momento hasta el último. Gemma se ha preocupado de todos los detalles que le pedimos ...
... Así como de gestionar los regalos para los invitados... También queremos destacar el trabajo de Maxi que junto a la impecable gestión de Gemma fue muy profesional con el montaje de todo y muy cordial durante el tiempo del fotomatón con los invitados...
Meritxell
Meritxell
05 de octubre de 2019
Llegir més
T'ho vam dir tot en aquella postal! Has estat una petita/gran part del casament. També va ser teu, quan t'emocionaves per detalls com els que vam tenir amb tu, o quan ens ajudaves a controlar els nostres nervis. Gràcies per fer-ho tot tan fàcil. Amb moltes ganes de veure les fotos i el vídeo. Molts petons a tot l'equip! No dubteu, Ram a l'aire és el que heu d'escollir!
Laura
Laura
28 de septiembre de 2019
Llegir més
Ram a l'aire moltes i moltes gràcies per fer que la primera part del nostre gran dia anés espectacularment genial! Per tenir en compte i coordinar cada un i tots dels detalls presents en la cerimònia. No podia haver anat millor! De veritat! Moltes gràcies per tot! Vas ser un element clau i imprescindible per nosaltres! Sense tu haguéssim estat perduts!
Neus Rodriguez
Neus Rodriguez
14 de septiembre de 2019
Llegir més
Desde el principio nos sentimos tratados con profesionalidad y cercanía. Tienen todo lo que puedes llegar a necesitar en tu boda y hasta cosas que no sabías que querías ...
... Estamos muy contentos de haber contado con ellos porque el día pasa rápido y, aunque lo disfrutas muchísimo, necesitas a alguien que se preocupe de que te quede un bonito recuerdo de todos los momentos vividos. ¡Muchas gracias, Gemma!
Clàudia Centeno
Clàudia Centeno
13 de julio de 2019
Llegir més
Todo perfecto! Nos decidimos poner el fotomatón una semana y media antes de la boda y Gemma nos lo facilitó e hizo lo posible para que lo tuviéramos, y así fue. Lo disfrutamos mucho, siempre muy profesionales y un trato increíble, antes, durante y después de la boda. Sin duda, repetiríamos. ¡Muchas gracias!
Marta Vázquez
Marta Vázquez
20 de abril de 2019
Llegir més
Ram a l'aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats alhora que és un pou sense fons de idees i propostes que poden acabar de fer inolvidable un dia tant especial. Tracte amable i simpàtic.
Scroll to Top