Wedding planner

Només heu de casar-vos i passar-ho genial! Tot perquè simplement estigueu per vosaltres, pels vostres convidats i per viure la festa de la vostra vida!

Reunió d'assessorament

60€

No sabeu per on començar? Necessiteu ajuda per ordenar tot el que comporta un casament? Teniu tot pensat i només necessiteu assessorament? Doncs aquest és el vostre pla!

Wedding Day

700 €

És perfecte pels nuvis que tingueu ja els proveïdors i tot a punt, però que no sabeu com gestionar-ho. És la definició perfecte de “delegar”, que pogueu gaudir, deixant-vos portar. Per a esdeveniments amb més
comensals + 200€, essent així 2 figures de wedding planner)

Pla Bàsic

1400 €

Sou dels que us agrada tot controlat.
Que no falti de res, sentir-vos ajudats des del 1r minut… però no voleu gastar-vos molts diners? Doncs aquest és el vostre pack!
Per esdeveniments amb més comensals + 200€)

Pla Premium

2500 €

Teniu poc temps o simplement voleu ajuda en tota feina que comporti el vostre casament? No us ho penseu més! Amb el Pack Premium nosaltres ens encarreguem de TOT sigui com sigui la vostra celebració.

wpShowRatedWAv3('86960','2022');
Recomendado en Bodas.net
wpShowRatedv2('86960');

Trobes allò que necessites?

Posa’t en contacte amb nosaltres pel mitjà que disitgis. Pots trucar-nos per telèfon o enviar-nos un whatsapp, o un missatge amb el formulari de contacte.