Wedding planner

Només heu de casar-vos i passar-ho genial! Tot perquè simplement estigueu per vosaltres, pels vostres convidats i per viure la festa de la vostra vida!

Reunió d'assessorament

80€

No sabeu per on començar? Necessiteu ajuda per ordenar tot el que comporta un casament? Teniu tot pensat i només necessiteu assessorament? Doncs aquest és el vostre pla!

Pla Bàsic

1.650 €

Si sou una parella que voleu gaudir de tot el procés de l’organització: aquest és el vostre pla! Vosaltres feu les gestions que volgueu i nosaltres les valorarem, us assessorarem i recolzarem des del primer moment.

*Casaments de fins a 100 persones. En cas de ser més, se sumen 200€

Pla Premium

2.990 €

Necessiteu algú que gestioni tota la feina que comporta el vostre casament? Amb el Pla Premium oferim un servei en el que des del dia de la contractació ens encarregarem de tot el que cal i destigeu pel vostre gran esdeveniment, també a n ivell decoratiu

Pla Top

4.250 €

Si sou una parella que el vostre dia a dia no us deixa temps: el Pla  TOP és el vostre. Nosaltres fem la gestió integral, des del començament fins als petits detalls finals, cuidant de tot per garantir l’èxit de l’esdeveniment, alliberant-vos de la càrrega de la planificació, contractació, revisió, coordinació…

wpShowRatedWAv3('86960','2022');
Recomendado en Bodas.net
wpShowRatedv2('86960');

Trobes allò que necessites?

Posa’t en contacte amb nosaltres pel mitjà que disitgis. Pots trucar-nos per telèfon o enviar-nos un whatsapp, o un missatge amb el formulari de contacte.