Fotografia i vídeo

Al dia de la celebració posarem a la vostra disposició fotògrafs professionals que, de manera no invasiva, immortalitzaran els millors moments de la celebració, captant els moments més bonics i memorables amb fotografies i vídeos dignes de vosaltres.

Fotògraf de casament

Una experiència fotogràfica

Els nostres fotògrafs estan especialitzats en grans celebracions, proporcionant experiències fotogràfiques de gran qualitat i naturalitat. Estan presents en tots els moments i acompanyen els nuvis, família i amics capturant la llum dels millors moments.

Servei amb fotògrafs professionals que treballaran per immortalitzar els vostres millors moments.

Àlbums de casament i complements a mida dels vostres gustos, amb la selecció de les millors fotografies del vostre dia únic.

En Manel i la Chenia

Vídeo

Servei amb videògrafs professionals que treballaran per elevar els records del millor dia de la vostra vida.

Aquest és el millor moment per gaudir en conjunt! Amb l’ajuda de l’attrezzo que us oferim, podreu disfressar-vos a l’hora de fer les fotografies més boges del dia.

Els detalls amb la família són d’allò més important, per aquesta raó us oferim diferents opcions per poder sorprendre a qui més estimeu.

Video-done-bodas-wedding-planner-ramalaire

Vídeo & Foto dron

El dron us ofereix un punt de vista de moments concrets que mai podríeu haver imaginat per complementar el reportatge fotogràfic i/o de vídeo.

Càmeres al teu servei Fotos de casament Vídeos bonics Moltes emocions Expressions Bons moments Llàgrimes Amor Amics Família

Productes destacats de fotografia

Últimes ressenyes

Monica Canto
Monica Canto
02 de noviembre de 2019
Llegir més
Estamos muy contentos y agradecidos del trabajo que han hecho para nosotros desde el primer momento hasta el último. Gemma se ha preocupado de todos los detalles que le pedimos ...
... Así como de gestionar los regalos para los invitados... También queremos destacar el trabajo de Maxi que junto a la impecable gestión de Gemma fue muy profesional con el montaje de todo y muy cordial durante el tiempo del fotomatón con los invitados...
Meritxell
Meritxell
05 de octubre de 2019
Llegir més
T'ho vam dir tot en aquella postal! Has estat una petita/gran part del casament. També va ser teu, quan t'emocionaves per detalls com els que vam tenir amb tu, o quan ens ajudaves a controlar els nostres nervis. Gràcies per fer-ho tot tan fàcil. Amb moltes ganes de veure les fotos i el vídeo. Molts petons a tot l'equip! No dubteu, Ram a l'aire és el que heu d'escollir!
Laura
Laura
28 de septiembre de 2019
Llegir més
Ram a l'aire moltes i moltes gràcies per fer que la primera part del nostre gran dia anés espectacularment genial! Per tenir en compte i coordinar cada un i tots dels detalls presents en la cerimònia. No podia haver anat millor! De veritat! Moltes gràcies per tot! Vas ser un element clau i imprescindible per nosaltres! Sense tu haguéssim estat perduts!
Neus Rodriguez
Neus Rodriguez
14 de septiembre de 2019
Llegir més
Desde el principio nos sentimos tratados con profesionalidad y cercanía. Tienen todo lo que puedes llegar a necesitar en tu boda y hasta cosas que no sabías que querías ...
... Estamos muy contentos de haber contado con ellos porque el día pasa rápido y, aunque lo disfrutas muchísimo, necesitas a alguien que se preocupe de que te quede un bonito recuerdo de todos los momentos vividos. ¡Muchas gracias, Gemma!
Clàudia Centeno
Clàudia Centeno
13 de julio de 2019
Llegir més
Todo perfecto! Nos decidimos poner el fotomatón una semana y media antes de la boda y Gemma nos lo facilitó e hizo lo posible para que lo tuviéramos, y así fue. Lo disfrutamos mucho, siempre muy profesionales y un trato increíble, antes, durante y después de la boda. Sin duda, repetiríamos. ¡Muchas gracias!
Marta Vázquez
Marta Vázquez
20 de abril de 2019
Llegir més
Ram a l'aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats alhora que és un pou sense fons de idees i propostes que poden acabar de fer inolvidable un dia tant especial. Tracte amable i simpàtic.