Opció 1: Reportatge de fotografia digital

260,001.100,00

Neteja

No hi ha límit de fotografies.

Entregades en format digital (DVD, mail, pendrive….) retocades i en bona qualitat amb dret d’autor.

Despeses de desplaçament no incloses. El temps de desplaçament s’haurà de sumar al del reportatge (a partir de 15km des de Girona).

Les hores contractades seran correlatives (no saltades). (Els Casaments celebrats en dies d’entre setmana -20% dte). El preu d’una hora extra és de 90€.

Opcions d’hores soltes amb màxim 2 hores extres.

  • 1h 260€
  • 2h 330€
  • 3h 400€
  • 4h 490€

Opció de casament complert. Inclou dos fotògrafs. 

*La fotògraf professional GEMMA DUCH “la Mammarazzi” es compromet a realitzar personalment aquest servei amb la contractació del casament complert acompanyada d’un segon fotògraf.

Cobertura de tot l’esdeveniment des de preparatius dels nuvis fins al començament del ball. 1100€. S’entregen 300 fotografies.

El plaç màxim d’entrega del material és de 4 mesos.

Reportatge digital entregat en una capsa regal que inclou pen drive amb tot el reportatge digital, 10 fotografies impreses en paper cotton i capsa personalitzada amb dues fotografies i logo dels nuvis.

Podeu veure exemples de la nostre feina fent click aquí.

(+21% IVA)

Termes de cerca: casament, boda, fotografia, fotografia de boda, fotografia de casament, photo, foto, album, digital, álbum, àlbum, recuerdos, bonito, original, fiesta, convit, cerimonia, sortida de cerimonia, salida, entrada, cerimonia, opció 1, opcions, fotograf, fotos

hores de producció

1h, 2h, 3h, 4h, Casament complert