qui sóc?

Gemma duch

Sóc qui organitzarà el millor dia de la teva vida!

Amb els anys, el que abans era un passatemps va esdevenir una passió, i avui dia em continua fent molt feliç poder dedicar-me a l’organització de casaments!

Gemma Duch

Mànager i fotògraf professional a Girona

Soc la Gemma Duch. Vaig iniciar-me com a fotògrafa professional a Girona el 2001, i poc després vaig endinsar-me en l’organització d’esdeveniments, reunint més de 18 anys d’experiència com a wedding planner.

Podria dir que l’organització d’esdeveniments és quelcom natural per mi; de petita ja organitzava molts mesos abans la meva festa de Sant, buscant sempre la forma de crear un dia especial i entretenir a tots els convidats amb jocs, sorpreses, regals…

Com ho fem?

A Ram a l'aire tenim una cosa clara: ens encanta l'amor i ens encanta el que fem. El nostre estil de feina no podria transmetre una altra cosa... És per això que, juntament amb el meu equip, treballem amb un lema: "Seriosament de bon rotllo".

El més imortant!

El bon rotllo. Ens prenem la nostra feina seriosament, però ningú ha dit que això no pugui ser divertit! És per això que amb nosaltres trobareu alegria, empatia, il·lusió i estima.

Proper

Volem que us sentiu còmodes i acompanyats durant tot el procés, amb la confiança per compartir qualsevol inquietud, però també qualsevol idea esbojarrada que vulgueu fer!

Modern

Ens mantenim al dia de les noves tendències per poder oferir casaments innovadors, trendy i el més important... Inoblidables!

Pragmàtic

Volem donar-vos idees i solucions eficients i realistes, però que també estiguin al nivell de les vostres il·lusions.

Personalització

El vostre casament hauria de transmetre la vostra personalitat i relació. Nosaltres farem el possible per fer un esdeveniment a la vostra mida i gust! Les possibilitats són infinites.

Versatilitat

Podem preparar casaments petits o grans, de molts estils diferents. En tot moment ens adaptarem a les necessitats dels nuvis!

Fàcil

Ben clar! Us ho posem fàcil, perquè ens encarreguem de buscar i tractar amb els proveïdors, comprar o llogar els productes que necessiteu, supervisar el dia del casament... El nostre objectiu és fer tot el procés (des del dia que comencem a organitzar fins a la data assenyalada) el més fàcil i àgil per vosaltres.

Tria la teva aventura i

Vine'ns a veure a

Fotoduch

Plaça Catalunya, 5. Salt (Gerona)