Barra lliure

17,001.400,00

Neteja

2024:

Servei de barra lliure tant per grups reduïts com per grups grans.

El servei de grups reduïts es separa en tres tipus.

Primerament hi ha els grups de fins a trenta persones, té un servei de barra lliure durant tres hores, el preu és de 600€, preu tancat. En el cas de voler una hora extra el cost serà de 8€ per persona.

Després trobem els grups de fins a cincuanta persones, també té un servei de barra lliure durant tres hores, el preu es de 1000€, preu tancat i en el cas de voler una hora extra el cost serà de 7€ per persona.

I finalment tenim els grups de fins a setanta persones, amb una durada de barra lliure de també tres hores i un preu tancat de 1.400€. En el cas de voler una hora extra el preu serà de 6€ per persona.

En tots els grups reduïts, de trenta, cincuanta o setanta persones entra el mateix alcohol que el que tobareu a continuació en la llista de Barra lliure.

 

___________________________________________________

 

 

En el cas dels grups grans tenim la barra lliure normal i la barra lliure VIP. Servei a partir de 80 persones mínim per tots dos.

BARRA LLIURE:

Si escolliu la barra lliure tindreu tres hores de servei a 19€ per persona. En el cas de voler una hora extra el preu serà de 4€ per persona.

Aquesta barra lliure inlou;

Ginebra: bombay Sapphire, Seagra’ms i Puerto de Indías.

Ron: Brugal i Bacardi.

Vodka: Absolut, Moskovskaya

Whisky: Ballantine’s, J&B i Cutty Sark

Licors: Ratafia Russet, Orujo herbes, Baileys, Tequila.

Cocteleria: Mojitos clàssics i de maduixa.

Altres: Estrella Damm, refrescos, sucs i aigua.

 

BARRA LLIURE VIP:

La barra lliure VIP te una durada també de tres hores i un cost de 24€ per persona, en el cas de voler una hora extra el cost serà de 5€ per persona.

Aquesta barra lliure inclou:

Ginebra: Hendricks, Bulldog, MartinMilers, Bombay Sapphire, Seagra’ms, Puerto de Indías.

Ron: Havanna7, Brugal i Bacardi.

Vodka: Vodka negre, Absolut i Moskovskaya.

Wisky: Cardhu, Jack Danield’s, Ballantine’s, J&B i Cutty Sark.

Licors: Ratafia Russet, Orujo herbes, Baileys i Tequila.

Cocteleria: Mojitos clàssics i de maduixa.

Altres: Estrella Damm, refrescos, sucs i aigua.

 

Tots els preus inclouen el desplaçament, muntatge, les barres, el personal, les copes, el gel i el suplements de cocteleria.

10% iva NO inclòs.

El pagament s’efectuarà amb dues vegades. Primer necesitarem un 20% de l’import per fer la reserva i la setmana avans de l’esdeveniment s’abonarà el 80% restant.

 

Termes de cerca: alcohol, alcol, ball, barra, barra libre, barra lliure, barralibre, barralliure, beguda, boda, casament, cocktel, coctel, cocteleria, coctels, coktel, cub, cubata, festa, fiesta, lliure, servei, serveis, serveis de casament, servicio de boda, wedding planner

 

 

Tipus

Fins a 30 persones, Fins a 50 persones, Fins a 70 persones, Barra lliure, Barra vip