Bandes musicals

400,003.100,00

Neteja

2023:

Aquí teniu 8 bandes per escollir depenent de l’estil del vostre casament. Escolliu la que més us escaigui.

JAZZ, POP, BOSSA, SOUL

Formats en 2008, aquest grup està especialitzat a fusionar el Jazz amb altres diferents estils, especialment el Pop, però també amb Bossa Nova i Soul, entre d’altres.

La seva principal característica és elegància, calidesa i qualitat. A més a més, treballar amb diferents artistes els hi proporciona una gran versatilitat i disponibilitat.

Ofereixen diferents formacions, des de sextets fins a solament un instrument, tant en formacions vocals com instrumentals.

DISCO, FUNK, POP, SOUL

Formats l’any 2015, ens ofereixen un repertori basat en els temes disco, funk, pop i soul de totes les èpoques. La seva principal característica en el seu repertori és que està dissenyat per a no parar de ballar i a més a més de tenir una interacció amb el públic constant.

Ofereixen formació d’Orquestra completa, Octet, Sextet i Quintet.

POP

Aquest grup ens ofereix un repertori basat en els temes de pop de totes les èpoques. La seva característica principal és la seva elegància i glamur. També hi ha la possibilitat de formació de Duo a guitarra i veu.

RITMES LLATINS

Us ofereixen un repertori basat en els ritmes cubans a l’estil Bona Vista Social Club i altres estils llatins. La seva característica principal és el ritme i l’alegria que ens ofereixen.

Ofereixen formacions de trio i quartet.

RUMBA FLAMENCA

Amb una llarga trajectòria, ens ofereixen un repertori basat en els magnífics Gipsy Kings, afegint rumbes dels millors estils. Opcionalment, interpreten flamenc. La seva principal característica és la seva qualitat musical a més a més del seu extens repertori. Ofereixen diferents formacions des de Quintet a Guitarra Solista.

TRADITIONAL JAZZ

Especialitzats a interpretar Jazz Manouche encara que estan oberts a la fusió amb altres estils musicals. Emanen frescor i una sonoritat alegre i divertida. Aquesta banda ofereix diferents formacions instrumentals, des de Quintets a solament un instrumentista.

CLÀSSICA

Ens ofereixen un repertori basat en els temes clàssics de totes les èpoques, varietats populars i bandes sonores. La seva principal característica és la seva qualitat i experiència musical. Ofereixen des de formació de Quintet fins a un sol músic.

Les formacions amb veu i els esdeveniments amb més de 200 oients aproximats requereixen equip de sonorització. En cas de necessitar aquest equip inclou, 2 altaveus, microfonia, taula de so i tècnic.

Els preus inclouen una actuació de 120 minuts, desplaçament dins de les províncies de Girona i Barcelona i despeses derivades de la facturació (Alta a la SS + IRPF dels treballadors).

En cas de necessitar una actuació de més duració o un desplaçament fora d’aquestes províncies consulteu-nos.

*Preus sense iva.

Termes de cerca: baile, boda, clàssica, directe, diversión, duo, grupos, grups, jazz, musica, musics, octet, octeto, orquesta, orquestra, pop, quartet, quarteto, quintet, quinteto, rock, rock and roll, rock&roll, roll, serveis, sextet, sexteto, solista, soul, trio

BANDA

Orquestra, Octet, Sextet, Quintet, Quartet, Trio, Duo, Solista