Consells per un casament màgic: fum de colors!

Recorda que la decoració del teu casament és un dels elements més importants. Ram a l'aire t'ofereix un nou producte anomenat torxes de fum que acoloreix qualsevol casament. Fins i tot el teu!
torxes de fum de colors

Alguna vegada has pensat que el teu casament podria despendre la màgia que cap altre casament ha tingut mai?

A través d’aquest article, volem demostrar-te que un casament diferent, ÉS POSSIBLE!

Ram a l’aire és una pàgina plena d’idees originals que torna amb una nova tendència per tu. Si vols que es parli del vostre casament, dels vostres gustos i de les persones que estimeu i que us estimen, no oblideu comprar els focs de fum que donaran color al vostre dia, al vostre casament i sobretot a la vostra història d’amor.

Focs de fum, una idea brillant

També anomenades pots-torxes de fum de colors, són una idea genial per crear moments màgics i aconseguir imatges fascinants. Tant si es tracta del moment en què us feu les primeres fotografies de marit i muller, anomenat ”postboda”,  com sivoleu cridar l’atenció dels vostres convidats i convidades, amb els focs de fum fareu les fotografies més divertides del dia! Són cilindres

fum de colors per al teu casament
“Te quiero para volvernos locos de risa, ebrios de nada y pasear sin prisa por las calles, eso si, tomados de la mano, mejor dicho… del Corazón. “
Mario Benedetti.

La decoració amb fums de colors

La decoració de la cerimònia civil i els petits detalls juguen un paper important en el teu casament i conjuntament amb l’espai que triïs per celebrar el teu enllaç poden definir l’atmosfera de la teva boda. Reconeix-ho,  una catifa vermella, com a element decoratiu, no és el que farà que el teu casament sigui inoblidable i perfectament especial. Per això, dels milers elements amb els quals pots jugar per decorar el teu dia, et proposo els fums de colors. Utilitza’ls i aconseguiràs que els teus convidats se sentin especials i molt acolorits! 

Aconsegueix les teves torxes de fum

fum de color rosa
Obtenir

Fums de Colors

Fes click aquí i obtindràs els teus fums de colors per al teu casament