Torxes de fum

12,00

Les pots-torxes de fum de colors pels casaments són tendència! És una idea genial per crear moments màgics i aconseguir imatges fascinants. Quin és el millor moment per utilitzar-ho? Heu de tenir en compte que hi ha d’haver llum natural perquè es pugui apreciar el color del fum, així que, si la vostra celebració no és de nit… Us mostrem alguns moments clau:

Aquestes torxes de fum no estan recomanades per fer servir d’ús manual, és a dir, per a sostenir a la mà..

1. Durant la cerimònia:

El moment en què s’acaba la cerimònia, sempre és un moment especial, únic. Confia les torxes de fum als teus testimonis, i que creïn un teló de fons màgic.

2. L’arribada dels nuvis al convit:

L’arribada de la núvia a la cerimònia, l’entrada dels nuvis a l’aperitiu … Se sol posar una música alta, una cançó especial … si a sobre apareixen amb fum de color, pot ser brutal, no?

3. Sessió de fotos de la parella:

Aquest moment màgic en què us feu per primera vegada fotos com a marit i muller. Enmig la natura, en un camp obert… Sempre queda bé!

4. A les fotos de grup:

Un cop estigueu amb tots els convidats i vulgueu cridar-los l’atenció per fer les fotos de grup, podeu utilitzar els fums de colors com a reclam. Segur que no falla. Poden quedar molt divertides!

INCLOU

12€

PACK: 4 cilindres (pots-torxes) de 4 colors: vermell, blanc (no és del tot blanc), blau i groc.

Llarga duració: 50 segons.

*Despesa 9,50€ enviament

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

Termes de cerca: antorcha, antorchas, bengala, bengales, casament, cerimònia, colores, colors, detalls de casament, fum, humo, torxa, torxes, venta, venta de productes, venta de productos, fums, humos, canó, cañon, canyón, cayó, cañón