Grups Musicals

550,00

Àgencia d’artistes dedicada al sector músical, amb cantautors i cantautores, bandes, grups de versions i Dj’s. Amb propostes escèniques adaptables a diferents formats.

Escolliu el que més us agradi:

MUSICA TRADICIONAL – FOLK:

Aquesta banda de tres, que aviat van ser cinc i acaba amb set, troba un punt en comú en el folk festiu, en el folk de taverna, àmbit on destil·len els seus espectacles més genuïns i entranyables. Cada vegada amb més connexió i bons resultats.

GRUP DE VERSIONS TRADICIONALS

El grup de versions integrat per cinc membres de la Bisbal d’Empordà que, a vegades, s’amplia a set amb la incorporació de dos membres. La seva fórmula és una selecció de cançons amb ritme de taverna, rumba, havaneres… Els pots trobar a la taverna, a la plaça o a la Festa Major.  Per gaudir-los als vermuts i sobretaules.

FOLK

Grup de música folk nascut a Mataró l’any 2001 que combina melodies tradicionals amb sonoritats i ritmes propers al rock. Amb els anys ha esdevingut un dels principals referents del fok català. Aquest 2021, aquest grup celebra els 20 anys a dalt de l’escenari. Han presentat 7 discs a llag d’aquests anys, a més de la cantata per a la Casa de la Música de Mataró.

RUMBA CATALANA

La propera primavera de 2021 arrencarà una gira de concerts en homenatge a la figura del gran Gato Pérez, quan just es compleixen trenta anys de la seva mort. Noël Menya serà l’encarregat de donar vida al Gato Pérez, acompanyat d’un grup de músics d’àmplia experiència i amb col·laboracions de figures reconegudes.

SOUL, FOLK I DISCO

Banda empodarnesa formada per onze músics que va néixer el 2018 amb l’objectiu de fer homenatge a les grans formacions i artistes de la història del Funk, Soul, Disco i Rhythm&blues. Els concerts d’aquesta “Big Band” es converteixen en una gran festa amb un directe vibrant, un repertori espatarrant i un concert enèrgic on s’invoca l’esperit dels Earth Wind&Fire, Kool and The Gang, James Brown, Bruno Mars, Wilson Picket, Stevie Wonder, Donna Summer, Otis Redding…

FUSIÓ MESTISSATGE

Neix el 2016 de la il·lusió i les ganes impacients de fer música. Aquell mateix any graven i autoprodueixen el primer EP “Que tinguis un bon dia cada dia”, un retall de cinc cançons. La bona rebuda del públic i la implicacció dels memebres va donar peu a gravar el seu primer disc “Ballem el món” Amb aquest treball el grup a recorregut part de la geografia catalana aquest últims dos anys. Aquest 2021 el grup del Maresme format per 7 músics, estrenen un directe de temes propis en català i alguna versió on la festa, el moviment i l’energia compartida amb el públic són les protagonistes.

SOUL, FUNK I JAZZ

Desde Córdoba (Argentina) és capaç d’omplir un escenari tan sols amb la seva poderosa veu i una guitarra acústica. El 2017 va ser nomenada membre Arts Unesco per representar la música al món. Els seus brtos de funk i bossa, en una clara marea de soul i jazz, ofereix un directe de versions dels artistes més reconeguts del sector. Tímidament, a vegades sentirem l’enyorança dels ritmes més llatino-americans amb alguna lletra i melodia pròpia. Sol acompanyar-se d’un piano, ideal per a vermuts, dinars o sopars populars. Elegància a flor de pell, la seva veu carismàtica farà transportarte una mica més enllà.

GRUP DE VERSIONS

Aquest grup a fet arribar la seva música arreu de Catalunya. Rebuda amb molt bona crítica i amb un públic cada vegada més fidel. La barreja d’estils, passant pel pop/punk, el latino, fins a la rumba més divertida, han estat els ingredients per diferenciar-se de la resta de grups de versions. En el seus concerts podem gaudir d’un directe potent al costat de les dues veus femenines amb caràcter i dolçor. La fusió d’aquestes arrels rítmiques homenatgen artistes llatins com Celia Cruz, Bebe, Kiko Veneno o Buena Vista Social Club, sense deixar de banda el rock més clàssic com Queen, KT Tunstall, White Stripes, Red Hot Chilli Peppers o Eurythmiscsm.

FUSIÓ MÚSICA JAMAICANA JAZZ

Come Shine és el nou espectacle que recull les darreres composicions del col·lectiu, consolidant el projecte després del seu debut amb Sotrmin’. La versatilitat que ofereix el Jazz amb la sòlida base dels rimes jamaicans són la fórmula que caracteritza la seva música, on s’hi suma una posada en escena que trasmet festa i que fa ballar de principi a fi.

RUMBA ROCK I POP

Ideals per a finals de cualsevol festa. Mescla molt festiva, cançó catalana, rumba, rock pop espanyol, anglès i versions totes conegudes com a “hits” amb bases electròniques. Pinzellada per la música llatina i mestissa, i alguna “patxanga” si el moment àlgic o molt àlgic ho requereix. Amb dos animadors per tota la durada de la sessió, book fotogràfic, pluja de confeti, polseres fluorescents, balls i animació constant amb sonades coreografies. Molt de mircòfon i tota la interacció amb el públic.

HITS FESTA MAJOR

Coneix les seves veus, els seus càntics, els seus balls. I és que el seu eslògan “Hurrey! (Visca!)” ho deixa tot força clar… Pel que fà el seu repertori es basa principalment en la barreja de temes que fa dècades que no sonen amb els que si que sentim a tota hora per la ràdio.

ELECTRIC DANCE, HOUSE, REGGAETON

Porta el ritme a la sanc, converteix cada sessió en una festa.

Estil “Electronic Dance” juntament amb els temes més actuals de “House” i “Reggaeton”. Un jove amb molta energía, projecció i ganes de menjar-se el món. Capaç de fer ballar a qualsevol amb el seu ritme incansable, fins i tot el més egixent.

VOLS QUE SONI ALGUNA CANÇÓ EN CONCRET? DEMANA-HO A RAM A L’AIRE

Termes de cerca: musics, pop, rock, serveis, trio

SKU SRV-MSCS-BULAKU Categories , Etiquetes , , , , ,