Grup de Versions (Pop-Rock)

700,001.800,00

Neteja

Són una banda de versions de Pop-Rock nacional i internacional de Barcelona formada per quatre músics professionals amb més de 15 anys d’experiència en diverses formacions de covers, temes originals i acompanyant artistes reconeguts.

La formació consta de bateria, baix elèctric (i veu solista), guitarra elèctrica i teclats, i la particularitat que tots els components fan cors o veu solista en algun moment del repertori.

El seu ampli ventall de cançons abasta el pop-rock, tant nacional com internacional, de les dècades dels 60,70,80 i 90 fins a l’actualitat i fins i tot podem oferir la possibilitat de poder incloure cançons que no estiguin al repertori i que pugui triar el client.

 

– Actuació 1:30h (sense equip de so)
– Opció equip de so: +200€
– Al pressupost cal afegir despeses de desplaçament.

 

Opció Duet:

És un duet acústic de versions format per veu i piano, i guitarra i veu. El seu repertori inclou les millors cançons nacionals i internacionals de tots els temps, adaptades al seu estil més íntim i delicat que farà que els teus convidats recordin aquest dia per sempre.

La seva versatilitat a l’hora d’escollir el repertori de cançons, fa que sigui fàcil adaptar-se depenent del que requereixi cada actuació.

Si el que busques és un duet elegant i íntim, és el que necessites.

  • Actuació 1:30h (sense equip de so).
  • Opció equip de so: +150€.

*Preus sense iva.

 

Termes de cerca: musicos, grupos, bateria, grup, música, mùsica, music, bands, rock, pop, balades, grps, msica, casament, ball, pica-pica, músicos, musikos, bodas, convit…

1

Grup de música, Duet