El viatge de noces que et farà sentir-te com a la lluna

El vostre viatge de noces, potser serà el primer que fareu en parella. Per això, no l'heu d'oblidar mai. Hi ha centenars d'opcions, idees, llocs i moments que podrieu viure junts. Fes un cop d'ull a les 4 opcions que hem preparat per vosaltres i potser alguna us picarà l'ullet.

Escollir on anar de viatge de noces, no sol ser una decisió fàcil. Aquesta elecció s’ha de fer entre els dos i per això s’ha d’arribar a un únic consens.

Tenint en compte que forma part dels preparatius del casament, el viatge de noces s’ha d’escollir en temps i escollir bé la destinació, farà que el viatge sigui més o menys recordat. El que determina en la majoria dels casos que el destí sigui un, o sigui un altre, és el pressupost del qual disposa la parella. A partir del pressupost, podem acostar-nos millor a l’oferta.

Com és lògic, l’elecció del lloc depèn en gran mesura de la data en què tingueu previst realitzar el vostre viatge de noces. Aquest viatge serà, probablement el més especial que fareu. Per això heu de tenir present que cada opció convé estudiar-la a fons i, si cal, personalitzar-la.

De totes maneres, i de forma general, us vull proposar algunes opcions. Ram a l’aire ha preparat 4 opcions de viatges que sempre podreu personalitzar al vostre gust tant sigui per la data, el lloc, pressupost, etc.

1. Creuer

Gaudeix d’un viatge amb infinites comoditats, una experiència diferent, amb una destinació en un sol viatge, hotels de luxe, una infinitat d’activitats, guies especialitzades en cada destinació, preus molt competitius…

2. Tailàndia

És una de les destinacions més demanades a l’actualitat. Les llunes de mel que alberga han satisfet a tot tipus de nuvis; des dels que busquen relax fins als que volen introduir-se en l’aventura. Els seus avantatges són: Illes paradisíaques, bon clima, té algunes de les millors platges del món, selves tropicals, temples i palaus budistes, santuaris d’elefants en què et pots banyar amb els mil·lenaris animals…

El vatge de noces podria ser el primer viatge que facis amb la teva parella. I sobretot, si ha de ser després de casar-te no el podeu oblidar cap dels dos. Hi ha centenars d'idees, llocs i coses per fer i escollir; aquí en trobaràs 4, preparats per nosaltres, que esperem que us encantin.

3. Nova York, Rivera Maya i Niàgara

Un viatge amb un gran ampli ventall d’activitats, ciutats molt diferents i molt riques en diferents aspectes. Alguns dels avantatges de Nova York són: les grans botigues, el Pont Brooklyn… La millor època per visitar Nova York són els mesos d’abril, maig i juny, encara que setembre i octumbre venen acompanyats d’un clima agradable.

Els avantatges de visitar Rivera Maya i les cascades del Niàgara són entre d’altres; les seves platges i el color de les seves aigües blau turquesa, el clima de la Península de Yucatán…

4. Japó i Illes Maldives

Vols aprofitar el teu viatge de nuvis per endinsar-te en la cultura japonesa sense renunciar a uns dies de relax? Llavors combinar Japó amb les illes Maldives pot ser l’opció perfecta. Japó és un país molt diferent al que estem acostumats a Occident, de manera que cada racó será digne de fotografiar per a vosaltres. Tòquio, Kyoto o Nara. Per assimiliar tot el que heu conegut al Japó, què millor que uns dies de platja a alguna de les illes de les Maldives? No deixeu de practicar busseig o snorkei en les seves aigües, es tracta d’un dels fons marins més rics del món.

Illes Maldives- busseig
Monte Fuji- Japó

Per més informació (preus, itineraris…)

– Truqueu al 972 235 669. – Envieu un WhatsApp o truqueu al 652 953 748. – Envieu un correu al info@ramalaire.com