Condicions d’ús dels formularis

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GEMMA DUCH I FORNELLS amb DNI 40344524V, d’ara endavant RAM A L’AIRE, i domicili social situat en PLAÇA DE CATALUNYA, 5, 17190 SALT, GIRONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, RAM A L’AIRE informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

RAM A L’AIRE informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que RAM A L’AIRE es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@ramalaire.com

Al seu torn, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de RAM A L’AIRE, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu info@ramalaire.com o al telèfon +34 652 95 37 48.

Podrà dirigir-se a l’autoritat de control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de RAM A L’AIRE .