Invitació: “Puzzle Travel”

2,253,80

Neteja

No hi ha manera més divertida que dir-li a tots els vostres amics i familiars que us caseu amb aquesta invitació de puzzle amb un disseny del mapa del món. Hauran de completar totes les peçes d’aquest puzzle per saber tots els detalls del dia mes important de la vostre vida. Si voleu sorprendre desde el primer minut, aquesta es la vosstre millor opció.

Estampada per una cara i amb un pocket fold impres a dues cares, en un format puzzle de 15cm x 15cm, impresa en paper d’estocat de 350gr. i un pocket fold en paper de kraft de 300gr.

Inclou el disseny, la impressió, la invitació, el cordill baker twine i el sobre pocket fold impres.

La comanda ha de ser mínim 50 unitats, s’entregaran en aproximadament 15 dies laborables després d’haver confirmat el disseny.

*Despes d’enviament: 5.50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

 

Preu per unitats:

50 invitacions: 3.80€/u

Més de 75 invitacions: 3.60€/u

Més de 100 invitacions: 2.80€/u

Més de 150 invitacions: 2.50€/u

Més de 200 invitacions: 2.25€/u

Les invitacions NO s’entregen muntades. És a dir, no estan manipulades. S’entregen tallades, amb els dividits o perforacions fetes, etc… Depenent del model només haureu d’intruduirles en el seu respectiu sobre, fer un llaç o col·locar un faixí.

En la majoría de dissenys serà posible modificar el color, la tipografia, el sobre o el paper.

Depenent del tipus de modificació i del model de la vostre invitació s’haurà de sumar un suplement al preu final.

*Possbilitat de combinar idiomes

Termes de cerca: 100 unitats, 150 unitats, 200 unitats, 50 unitats, 75 unitats, boda, bonito, casament, casamiento, combit, combite, convit, convite, elegante, elegants, invitaciones, invitacions, invitados, original, preparativos, puzzle, puzzle de viaje, retro, romantic, romántico, stampada, travel, venda, venda de productes, venta, venta de productos, viaje, viatge, vintage

 

Unitats

50u, +75, +100u, +150, +200