Invitació: "One love"

1,602,90

Neteja

One love reuneix tots els elements que una invitació de casament voldría desitjar. Destacant en especial la vostre fotografia preferida i més romàntica, la seva lletra simulant la d’una màquina d’escriure i el seu disseny en díptic està feta per crear un conjunt en armonía preciós. A més a més inclou el fil de cànam amb el que li donareu un toc super especial.

Personalitzada per les dues cares, en un format díptic de 15cm x 15cm amb una fotografia a l’interior, impresa en paper de kraft de 300gr,  la fotografia en un paper d’opalina de 250gr i amb un sobre negre de 15,5cm x 15,5cm. També disponible en color blanc.

Recordeu que el paper kraft es un paper reciclat i el seu to pot variar lleugerament en les invitacions.

Inclou el disseny, la impressió, la invitació i el sobre.

La comanda ha de ser mínim 50 unitats, s’entregaran en aproximadament 15 dies laborables després d’haver confirmat el disseny.

*Despes d’enviament: 5,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

 

Preu per unitats:

50 invitacions: 2,90€/u

Més de 75 invitacions: 2.70€/u

Més de 100 invitacions: 2.10€/u

Més de 150 invitacions: 1.80€/u

Més de 200 invitacions: 1.60€/u

Les invitacions NO s’entregen muntades. És a dir, no estan manipulades. S’entregen tallades, amb els dividits o perforacions fetes o fotografies enganxades etc… Depenent del model només haureu d’intruduirles en el seu respectiu sobre, fer un llaç o col·locar un faixí.

En la majoría de dissenys serà posible modificar el color, la tipografia, el sobre o el paper.

Depenent del tipus de modificació i del model de la vostre invitació s’haurà de sumar un suplement al preu final.

*Possbilitat de combinar idiomes

Termes de cerca: 100 unitats, 150 unitats, 200 unitats, 50 unitats, 75 unitats, amb foto, boda, bonito, casament, casamiento, combit, combite, convit, convite, elegante, elegants, fotografies, invitaciones, invitacions, invitados, kraft, lettering, original, preparativos, romantic, romántico, trazo, venda, venda de productes, venta, venta de productos

 

Unitats

50u, +75u, +100u, +150u, +200