Invitació: “Dalia”

1,502,70

Neteja

Si los flors jugaran un paper esencial en el teu casament, aquesta invitació anirà genail amb la temàtica. Es tracta d’una invitació senzilla i romàntica que, junt amb el seu sobre de kraft, es ideal per casaments rusic-chic. A demés la podeu personalitzar amb la vostre fotografía preferida així que li donarà un càracter únic i especial, i serà algo que els teus convidats voldràn conservar un cop hagi passat el dia.

Personalitzada per les dues cares, en format dítpic tancat de 15cm x 15cm, impresa en paper d’opalina blanca de 250gr i amb un sobre Kraft de 15,5cm x 15,5cm.

Inclou el disseny, la impressió, la invitació i el sobre.

La comanda ha de ser mínim 50 unitats, s’entregaran en aproximadament 15 dies laborables després d’haver confirmat el disseny.

*Despes d’enviament: 5,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

 

Preu per unitats:

50 invitacions: 2.70€/u

Més de 75 invitacions: 2.50€/u

Més de 100 invitacions: 2.00€/u

Més de 150 invitacions: 1.70€/u

Més de 200 invitacions: 1.50€/u

Les invitacions NO s’entregen muntades. És a dir, no estan manipulades. S’entregen tallades, amb els dividits o perforacions fetes, etc… Depenent del model només haureu d’intruduirles en el seu respectiu sobre, fer un llaç o col·locar un faixí.

En la majoría de dissenys serà posible modificar el color, la tipografia, el sobre o el paper.

Depenent del tipus de modificació i del model de la vostre invitació s’haurà de sumar un suplement al preu final.

*Possbilitat de combinar idiomes

Termes de cerca: 100 unitats, 150 unitats, 200 unitats, 50 unitats, 75 unitats, amb foto, aquarel·la, boda, bonito, casament, casamiento, combit, combite, con foto, convit, convite, dític, dítpico, elegante, elegants, foto, invitaciones, invitacions, invitados, marinero, original, preparativos, romantic, romántico, venda, venda de productes, venta, venta de productos

Unitats

50u, +75u, +100u, +150u, +200