Invitació: "Caravana"

2,254,00

Neteja

Que tots els convidats pujin a la caravana! Aquesta original invitació es ideal per casament sufers o amb una temàtica fresca i divertida. A més els seus colors li donen un toc molt vintage o així pensem nosaltres. Hi esteu d’acord?

En la part de darrera podreu col·locar tota la informació referent al vostre casament. Teniu moltissim espai per poder posar-hi el que volgueu i si us hi fixeu el folrre del sobre estarà personalitzat amb els vostres noms.

Personalitzada per dues cares, en un format de 22,2cm x 12,5cm, impresa en paper estucat de 350gr. i amb sobre kraft de 16,2cm x 22,9cm (C5) amb folre. També disponible sense folre.

Inclou el disseny, la impressió, la invitació i el sobre.

La comanda ha de ser mínim 50 unitats, s’entregaran en aproximadament 15 dies laborables després d’haver confirmat el disseny.

*Despes d’enviament: 5,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

 

Preu per unitats:

50 invitacions: 4€/u

Més de 75 invitacions: 3.70€/u

Més de 100 invitacions: 2.90€/u

Més de 150 invitacions: 2.50€/u

Més de 200 invitacions: 2.25€/u

Les invitacions NO s’entregen muntades. És a dir, no estan manipulades. S’entregen tallades, amb els dividits o perforacions fetes, etc… Depenent del model només haureu d’intruduirles en el seu respectiu sobre, fer un llaç o col·locar un faixí.

En la majoría de dissenys serà posible modificar el color, la tipografia, el sobre o el paper.

Depenent del tipus de modificació i del model de la vostre invitació s’haurà de sumar un suplement al preu final.

*Possbilitat de combinar idiomes

Termes de cerca: 100 unitats, 150 unitats, 200 unitats, 50 unitats, 75 unitats, adventure, amb foto, aventura, boda, bonito, calendari, calendario, camper, casament, casamiento, combit, combite, convit, convite, elegante, elegants, fugoneta, furgo, invitaciones, invitacions, invitados, kraft, original, preparativos, romantic, romántico, venda, venda de productes, venta, venta de productos, wolswagen

 

Unitats

50u, +75u, +100u, +150u, +200