Invitació: "Adventure"

1,602,90

Neteja

Esteu a punt de començar una de les majors aventures de la vostra vida. Aquesta romàntica invitació de casament en kraft us ajudarà a donar la gran noticia junt a una de les vostres fotografies preferides. Aposteu per un model diferent, tancat amb un banker twine que us encantarà.

Personalitzada per dues cares, en un format tríptci de 21cm x 10cm, amb fotografia a l’interior, impresa en paper kraft de 300gr. una fotografia impresa en paper d’opalina de 250gr.

Inclou el disseny, la impressió, la invitació, el cordill baker twine. Aquesta invitació no té sobre.

La comanda ha de ser mínim 50 unitats, s’entregaran en aproximadament 15 dies laborables després d’haver confirmat el disseny.

*Despes d’enviament: 5,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

 

Preu per unitats:

50 invitacions: 2.90€/u

Més de 75 invitacions: 2.70€/u

Més de 100 invitacions: 2.10€/u

Més de 150 invitacions: 1.80€/u

Més de 200 invitacions: 1.60€/u

Les invitacions NO s’entregen muntades. És a dir, no estan manipulades. S’entregen tallades, amb els dividits o perforacions fetes o fotografies enganxades etc… Depenent del model només haureu d’intruduirles en el seu respectiu sobre, fer un llaç o col·locar un faixí.

En la majoría de dissenys serà posible modificar el color, la tipografia, el sobre o el paper.

Depenent del tipus de modificació i del model de la vostre invitació s’haurà de sumar un suplement al preu final.

*Possbilitat de combinar idiomes

Termes de cerca: 100 unitats, 150 unitats, 200 unitats, 50 unitats, 75 unitats, adventure, amb foto, aventura, boda, bonito, calendari, calendario, casament, casamiento, combit, combite, con fotografia, convit, convite, elegante, elegants, invitaciones, invitacions, invitados, kraft, original, preparativos, romantic, romántico, venda, venda de productes, venta, venta de productos

 

Unitats

50u, +75u, +100u, +150u, +200