Idea regal embarassada: Guardiola de resina

14,3014,50

Neteja

2024:

Voleu o necessiteu un detall per als convidats que esperen un nou membre de la seva familia i no sabeu bé que regalar-lis?

Aquetes figures són el detall perfecte per a ells. Maques i originals guardioles per els vostres convidats que esperin al seu fill o filla amb gran alegria i il·lusió i que no els deixaran indiferents. Amb varis models a triar com, la guardiola de mussol, la guardiola d’òliva, la guardiola de superheroi o la guardiola de superheroïna, entre d’altres que segur que els hi encantaran per la seva originalitat.

Doneu-li una ullada a totes les opcions que teniu per escollir, estem completament segur que a vosaltres també us enamoraran.

Figures fetes amb material de resina i pintades a mà amb una altura de 17cm serà el detall que mes els hi agradi.

A més a més aquestes guardioles tenen un tap a la part d’abaix de la figura, per tant, no serà necessari trencar-les per obtenir els diners que hi vagin guardant.

Destapeu-la i  guardeu-ne els diners i tornaeu-la a emplenar les vegades que desitgeu. Mes endavant, la poden guardar com a record o fins i tot la poden tenir de decoració en algun raconet de la casa o habitació.

* despesa d’enviament: 6,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

Termes de cerca: bebe, convidat, convidats, decoració, detall, diferent, embarassada, embarazada, figura, figures, guardiola, hucha, nadó, nadons, nino, nounat, regal, regal de casament, regals, resina, venda, bebe, bebé, venda de productes, figuras, venta, venta de productos, idea de regalos, idea de regals,

Model

Mussol, Òliba, Superheroi, Superheroïna, Rei, Reina, Oset nen, Oset nena