FIGURES DE NUVIS FUTBOLISTIQUES

11,0025,50

Neteja

Aquestes figures de nuvis estan dissenyades especialment per els més fanàtics del fútbol.

Si no podeu viure sense saltar-vos ni un sol partit del vostre equip preferit, aquestes son, segurament, les figures ideals per el vostre casament.

Precioses figures fetes amb material de resina i pintades a mà.

Aquest tipus de figures son perfectes per el vostre pastís o fins i tot per regalar-li a la próxima parelleta que estigui pensant en donar el següent pas.

Doneu-li una ullada a totes les figures relacionades amb el tema de fútbol i escolliu la que mes us agradi.

 

Per els mes clàssics tenim la figura de “Nuvis amb pilota de futbol” o la “Nuvia ensopegant” que mantenen l’estil de figures de sempre i per els mes moderns poder us agradaria  més la figura “Tarjeta vermella”, que és d’un estil mes divertit i no tan convencional.

Ah… que només li agrada el fútbol a un dels dos? NO HI HA PROBLEMA, també tenim la figura perfecte per vosaltres.

Feu una ullada a la de “Nuvi amb pilota de futbol i nuvia avorrida” o a la figura de “Nuvi amb pilota de fubol i nuvia enfadada”

 

 

 

*6.50€ de ports.

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

 

Termes de cerca: decoració de pastís, decoración de pastel, figura, figuras de novios, figures, figures de nuvis, futbol, futboleras, futbolistiques, pelota, pelota de futbol, pilota, resina, venda de productos, venta de productes

 

 

 

 

 

 

MODEL

Opció 1: nuvi amb pilota de futbol amb núvia avorrida, Opció 2: Nuvia ensopegant, Opció 3: Núvis amb pilota de futbol, Opció 4: Tarjeta vermella, Opció 5: Nuvi amb pilota de fubol i núvia enfadada

Altres productes interessants

Scroll to Top