Llibre de firmes – Puzzle de cors

25,90

2023:

Una idea original de “llibre de firmes” per els mes atrevits i amants dels puzzles.

Bonic i preciòs “llibre de firmes” fet de puzzle, en forma de cor, perfecte per decorar casa vostre amb un maginific i original record del vostre casament.

Aquest “puzzle de firmes”  conté 56 peçes de fusta en el que els vostre convidats podran firmar, dibuixar o escriure el que vulgin per crear un divertit i original marc que més tard podreu penjar a casa o col·locar en un lloc significatiu per vosaltres.

Creeu un original i preciòs raconet de decoració en el que cada convidat podrà escriure i firmar en cada una de les peçes, podreu fer que cada convidat deixi la peça ja muntada o podreu muntar el “puzzle de firmes” vosaltres mateixos quan ja hagi finalitzat el casament.

Aquesta és la idea perfecte si esteu cansats dels llibres de firmes clàssics de sempre, aquesta es una de les millors opcions.

Les mesures d’aquest marc són de 47cm d’ample per 37cm de llarg i de 0,7cm de fons.

Despesa d’Enviament: 6,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

Termes de cerca: casament, cor, corazón, corazones, detalles para boda, detalls, detalls de casament, detalls per casament, firma, firmes, fusta, libro de firmas, llibre, llibre de firmes, madera, puzzle, rompecabezas, venda de productes, venta, venta de productes, venta de productos

marc

blanc, fusta, vermell