Ventalls personalitzats

8,95

Neteja

Els ventalls personalitzas pels casaments són una manera elegant i pràctica de mantenir als convidats frescos durant la cerimònia. A més són uns detalls únics que els nuvis poden oferir com a record pel vostre gran dia.
També es poden personalitzar amb els noms, la data o el vostre logo per fer-los encara més especials.

A més de ser un detall encantador, els ventalls també tenen avantatges pràctiques pels convidats. A l’aire lliure o en climes càlids poden ajudar a mantenir els convidats frescos i còmodes durant la celebració. També són un record únic i durador del vostre casament.

En comptes de regalar una cosa que pugui acabar en l’oblit o guardat en un calaix, podeu oferir un objecte maco i funcional que sempre els hi recordarà al vostre gran dia.

En conclusió aquest tipus de ventalls són una opció encantadora i pràctica per a qualsevol parella que busqui un detall únic i memorable pels seus convidats i també són una manera fàcil i assequible d’afegir un toc extra d’elegància i comoditat a qualsevol casament.

Els ventalls fan 43cm d’ample x 23cm d’alt x 2cm de fons

Els ventalls amb el gravar en la varilla tenen diferents colors a escollir entre el negre, verd, vermell, groc o rosa.

Ventalls gravat a la fusta és de color beige.

Descompte per quantitats:

1u: 8,95€

5u: 7,65€

15u: 6,30€

25u: 5,40€

50u: 4,50€

100u: 3,60€

250: 3,15€

500: 3,05€

1000: 2,85€

Despesa d’enviament: 4€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

 

Termes de cerca: abanicos, amics, barret, colors, convidats, festa, fusta, original, personalitzades, regal convidats, regal per convidats, tela, ventalls, ventall, vano, vanos, abanico

 

Tipus

Gravació normal, Gravació a la fusta