Galetes personalitzades

3,50

2023:

Galetes personalitzades

Les galetes personalitzades per casament són una excel·lent forma d’afegir un toc personal i únic a la vostra celebració, ja que es poden dissenyar per adaptar-se al tema i estil del vostre casament.
Si voleu donar una gran sorpresa als vostres convidats aquests tipus de galeta són l’opció perfecta.

Una de les millors coses de les galetes personalitzades és que es poden dissenyar per adaptar-se al vostre casament, triant els colors, la forma o el disseny perquè siguin úniques. Poden tenir des de dissenys simples com fins i tot una foto vostra. També poden incloure els noms dels nuvis o la data del casament o qualsevol altre missatge que vulgueu transmetre als vostres convidats.
Com a idea, per què no ferla servir com “marca-sitios” per indicar a cada convidat on ha de seure? A més d’endur se un original record del vostre casament.

També poden ser un gran afegit al vostre candy bar, ja que són una manera molt bona d’afegir un toc personal i únic ales postres.
Aquest tipus de regals són una gran forma d’agrair als vostres convidats per formar part del vostre dia especial i així fer que es sentin apreciats i especials.

En conclusió aquest tipus de galeta són una molt bona manera de crear un record únic i personalitzat, aportant originalitat al vostre casament. A més de tenir una gran versatilitat de formes en les quals es poden incloure i ser una opció força econòmica. Perquè no considerar les galetes personalitzades pel vostre casament?

 

Termes de cerca: galetes, galletes, galletas, gayetas, gaietas, gaietes, regalos, regals, personalitzats, personalizadas, detalls de casament, detalles de boda, dulce, dolç, candy bar, mesa dulce, mesa dulse, taula dolsa, taula dolssa, taula dolça, candybar