Masia a l’Alt Empordà

4.000,00

2023:

La masia del S XXI”

El 2021 ha estat l’any de la rehabilitació d’aquesta preciosa masia. Fruit de la voluntat dels propietaris actuals per recuperar l’antic concepte de la masia: el millor lloc on diverses famílies convivien i gaudien d’espais privats i altres compartits. Les masies s’ampliaven per acollir les noves generacions. Aquesta idea, adaptada i actualitzada, es el nostre projecte: volem que l’hoste se senti com a casa, i que el visitant gaudeixi de la seva festa privada i que el públic tingui accés a certs esdeveniments

Una masia per compartir amb familiars i amics”

Masia catalana del S XVI, situada a la part mes alta de Palau-Saverdera, municipi de 1500 habitants a l’Alt Empordà. El nom Palau prové dels seus orígens com a vila romana o  “palatio” i  “sa verdera” al formar part de la serralada verda on trobem el Monestir de Sant Pere de Rodes. Actualment es conegut com a “Balcó del Empordà” per les magnifiques vistes que té de la Badia de Roses, i dels aiguamolls de l’Empordà.

Espais exteriors

La seva distribució permet gaudir de diferents ambients. En el jardí s’ha fomentat la vegetació  autòctona, com el romaní, la lavanda, o la resistent acant.

Jardí italià

Es un conjunt de dos jardins connexes de  335 + 335 m2,  a dos nivells, especialment indicat per festes familiars tant infantils com batejos, comunions i casaments.  Decoració ambientada en el renaixement i a la vegada fàcilment adaptable.
Sòl de gramínies.

Zona polivalent

Entrada des de la porta Bellavista amb accés directe per serveis exteriors. Ideal per esdeveniments amb gran afluència de públic per les seves dimensions (1150 m2). Possibilitat d’escenari amb backstage posterior de 230m2.  Pre-instal.lació cablejada per so e il·luminació escènica. Sòl de grava fina.

Distribucions:
-Grades o cadires (aforament per 400 persones)
-Possibilitat de instal·lar una carpa de 25m x 25m (300 persones)

Espai Chill-Out

Els antics horts de la casa pairal s’han transformat en un espais on gaudir de una zona de relax per la lectura amb diferents conjunts de seients per berenars, amb una dimensió de 235 m2.  Te entrada directa per la porta de Sant Onofre

Espais interiors

La planta baixa està distribuïda en diferents salons per acollir tant banquets familiar, reunions d’empresa o trobades de caire social. Estan equipades amb mobiliari funcional que permet variades combinacions segons l’ús de l’esdeveniment.  Destaca una gran cuina moderna, equipada i vàries càmeres de fred.  També hi ha una cuina de menor dimensió per fer tallers o reunions privades “party-cooking”

SALÓ TRAMUNTANA:

Molt acollidor amb grans finestrals i balconada. Disposa d’una cuina industrial amb accés directe al menjador. Perfecte per organitzar el càtering i degustacions  gastronòmiques. Saló de 90m2 amb entrada directe des de la porta dels Lleons. Terrassa amb pèrgola d’encanyissat natural.

Distribucions:
– 10 taules per 4 o 6 persones
– Cadires individuals (aforament 80 persones)

SALÓ DELS CAVALLERS:

Es la sala mes antiga de la masia, de pedra descoberta, amb sostre de volta i finestra espitllera. Disposa de una  taula allargada per 20 assistents. Te accés directe a una cuina privada que es molt adequada per fer show cooking, cursos de cuina o convidar un xef de renom.

Espai interior de 50m2 amb un petit celler.
Ideal per grups reduïts d’un màxim de 25 persones.

SALÓ TOSCANA:

Enfocat a esdeveniments empresarials: conferencies, reunions de negoci o reunions de clubs esportius. Està equipat amb altaveus, projector i pantalla per reproduir videoclips, pel·lícules.

Saló de 60m2 amb entrada des de un porxo semi-cobert situat al costat de la torre medieval de la masia.

Distribucions:
– 6 taules de 8 persones
– Còctel de peu per 70 persones.

Apartaments i serveis

Disposa de 2 apartaments, un per disponiblitat de 12 persones i un altre apartament exclusivament per els nuvis.

Opció bàsica

Lloguer jardins i sales & SUITE NUPCIAL

De 3.500€ a 5.000€ (Segons temporada)

Complements

Lloguer jardins i sales & SUITE NUPCIAL + 6 apartaments (30 pers.)

De 50€/pers a 100€/pers. (Segons temporada)

Termes de cerca: boda, casament, celebració, celebración, girona, gironès, masia, menjar, restaurant, serveis, serveis de casament, servicio de boda, localitzacions , localització, localización

Menús

Menú No1, Menú No2, Menú No3