Disco Silenciosa

300,00

Demanar presupost real de la discoteca silencios.

Lloguer d’auriculars amb Wifi

És la perfecta solució per entretenir els vostres convidats el dia més especial de la vostra vida. Organitzar un casament amb auriculars sense fils és la solució perfecta per divertir i sorprendre, fer que tothom es deixi portar en un sol cop, aquesta és la raó principal.

Beneficis

Gràcies als sistemes sense cables serà possible celebrar i fer que la festa continuï fins a la nit, sense molestar al veïnat. Els casaments amb disco silenciosa ofereixen als participants la possibilitat de triar el gènere musical. No tots tenen els mateixos gustos, qui estima el Hip Hop, qui prefereix el llatí, qui escolta només música disco. Alguns volen posar el volum al màxim, altres tenen més sensibilitat.

A part, els sistemes afavoreixen l’agregació i el diàleg. Ningú haurà de cridar per sobrepassar la música que surti d’altaveus, tots poden baixar el volum o treure els cascs per conversar.

Exemple – 300€

Material per a 50 persones:

  • 50 Auriculars Wifi Super Power Bass
  • 3 Transmisor (500 metres)
  • 1 Carregador per auriculars
  • 2 Auriculars Wifi Backup
  • 1 Transmisor Backup

Termes de cerca: boda, casament, celebració, celebración, disco, discoteca, discoteca silenciosa, dj, festa, fiesta, serveis, serveis de casament, servicio de boda, silenciosa, auricular, auriculars, auricular, auriculares, cascos, cascs, casco,