Vehícles clàssics: Taxi Checker

400,00

2023:

Cotxe de l’any 1956  Tipus de motor: 3.700cc i 6 Cilindres en V

Quan parlem del Taxi Checker, estem sense dubte davant del taxi més conegut en els estats units.

Va ser l’únic automovil produït especialment com taxi en els estats units, a partir del diseny d’una furgoneta rural de cuatre portes per sis passatgers.

A la inversa d’altres companyies (Ford, Chevrolet, Plymouth o Studebaker), les quals els han adaptat per transformarlos en taxis. El Checker ha sigut convertit en un coche particular per passatgers.

El Checker es disenya totalment per resistir el dur servei al que es someteixen els taxis en el trànsit de la ciutat. Aquest fet, es el punt clau del singular diseny del Checker i la raó de les seves singulars caracteristiques de conducció. Per les seves amplies portes i seients, proporciona una gran comoditat als seus passatgers, resultant un cotxe molt pràctic al pujar i baixar d’ell. Vehícle practicament inagotable, aguanta una imensa quantitat de kilómetres sense tenir que fer-li reparacions, proporcionant-li al seu propietari un estalvi de temps i diners.

Les vibracions del asfalt s’han aconseguit minimitzar casi totalment degut al sòlid bastidor en forma de X.

Realitzar un desplaçament en aquest mític automóvil, és destacarse en exclusivitat, qualitat, història i estil. Aquest és un dels poquíssims models de Taxis Checker que es poden trobar en tot Europa.

 

*Els serveis d’aquets vehícles es cotitzen sota petició, en funció del cotxe, distancia o la duració els preus poden variar.

 

Termes de cerca: alquiler de material, amb conductor, boda, clásico, classics, coche, coche de alquiler, coche de novios, coches, conductor, cotxe, cotxe de lloguer, cotxe de nuvis, cotxes, entrada, entrada nuvia, lloguer, lloguer de material, sortida nuvis