15,00

2023:

Aquesta preciosa urna de fusta del la qual vosaltres en tindreu la clau i que mantindrà els desitjos i regals dels teus convidats segurs i elegants, a demès de ser completament opaca i que protegirà el contingut de les mirades dels més curiosos és la millor opció si voleu estar tranquils durant tot el casament i voleu oblidar-vos de que tothom us vulgui entregar el regal en mà per que no es perdi.

Aquesta elegant i modenra urna s’adecua perfectament a qualsevol estil i a qualsevol ocasió. Es un gran atractiu per tot tipus de festes, casaments, comiadament de solter, comunions, aniversaris o fins i tot baby showers.

No importa el que hi volgeu posar, poden ser cartes, sobres, missatges, recordatoris, o tarjetes d’agraïment, hi podeu posar el que volgueu, que voli la imaginació.

Una urna d’aquest estil es l’opció perfecte si no sabeu on guardar el regal dels vostres convidats. Aquesta urna convina amb qualsevol tipus de decorat. A més a més podeu crear un espai o petit raconet per decorar el vostre casament amb l’urna com a protagonista i amb petits complements, com per expemple tarjetes i boligrafs per a que els vostres convidats us deixin els seus millors desitjos o inclus alguns sobres per a que els hi sigui mes fàcil i comode lliurar el vostre regal.

Termes de cerca: alquiler, blanc, blanco, boda, casament, con candado, detalle para bodas, detalles para boda, detalls, detalls de casament, detalls per casament, dinero, diners, lloguer, lloguer de material, material de alquiler, opaca, regals, sin transparencia, urna, urna nupcial

marc

blanc, fusta, vermell