Arc hexagonal

90,00

2023:

Mesures de l’arc: 204cm x 72cm

 

L’arc hexagonal per casaments és un tipus d’estructura que s’utilitza en cerimònies nupcials per crear un ambient elegant i romàntic. Aquest tipus d’arc és una opció popular per parelles que busquen un arc diferent dels tradicionals. A més aquesta estructura pot ser personalitzada amb flors, teles i altres adornaments per adaptar-se millor a l’estil i tema del casament.

Encara que aquest tipus d’estructura per casament és força nova, el seu disseny està inspirat en l’arquitectura clàssica i les formes geomètriques. Els arcs hexagonals es fan servir des de l’antiguitat en edificis i monuments i ara s’han convertit en una tendència popular per la decoració de casaments.

L’arc hexagonal es pot fer servir de moltes maneres diferents. Una de les formes més comuna es col·locar-lo en l’altar per crear un espai especial per la cerimònia. És perfecte per casaments a l’aire lliure, en jardins, parcs o platges, també es pot fer servir en interiors com sales d’esdeveniments.

Per acabar, aquest tipus d’arc és una estructura que pot millorar significativament la decoració del vostre casament. La seva forma i la seva capacitat per personalitzar-se fa que sigui una opció popular per les parelles que no busquin alguna cosa tradicional.

Termes de cerca: alquiler, arc, arco, boda, casament, ceremonia, deco, decoració, decoració per casament, decoracion, detalles de boda, detalls de casament, finestra, lloguer, material de alquiler, material de lloguer, porta, porticons, puerta, ventana, etructura, hexagonal, hegaxono, chill out, chillout, chill, out, chil out, chilout, arc hexagonal