Màquina de guspires

125,00

2023:

La màquina d’espurnes és un dispositiu que s’ha tornat cada cop més popular als casaments. És una manera d’afegir un toc especial i emocionant a la celebració, sigui durant el primer ball o en qualsevol altre moment de l’esdeveniment.
Aquesta màquina és capaç de crear una pluja d’espurnes brillants i acolorides que creen un ambient màgic i encantador. A més, és completament segura i no causa cap mena de dany als convidats o al lloc on se celebra el casament.

La màquina d’espurnes funciona mitjançant un sistema d’aire comprimit que expulsa petites partícules de paper metal·litzat en forma d’espurna. Aquestes partícules estan fetes de materials no inflamables i són completament segures per al seu ús a interiors.

Una màquina d’espurnes pot afegir un toc de glamur i elegància al casament. Les espurnes creen un ambient màgic i inoblidable que farà que els teus convidats recordin el teu casament per molt de temps.
A més, la màquina d’espurnes és una excel·lent alternativa als focs artificials, especialment si el lloc on se celebra el casament no en permet l’ús. Les espurnes són completament segures i no causen cap mena de mal al medi ambient o a les persones.

La màquina d’espurnes és molt versàtil i pot ser feta servir en qualsevol moment del casament. Pot ser usada durant el primer ball, com a sorpresa per als nuvis quan tallen el pastís, durant el llançament del ram, o fins i tot com a part de la sessió de fotos.

En conclusió, la màquina d’espurnes és un element imprescindible als casaments moderns. Afegeix un toc especial i emocionant a qualsevol esdeveniment, i crea un ambient màgic i inoblidable que farà que tots els convidats recordin el casament per molt de temps.
Si estàs planejant el teu casament i vols fer-lo únic i inoblidable, considera la possibilitat d’incorporar una màquina d’espurnes a la teva celebració. No te’n penediràs!

Es lloguen per parelles

Una de les grans novetats d’aquest any.

Sistema d’efectes especials per produir fonts d’espurnes fins a una altura de 5 metres regulables i sense pirotècnia. Sense necessitat de targetes de temps i totalment programable. De molt fàcil ús.

És un tipus de màquina ideal, tant per interior com exterior.

Sense necessitat d’haver de tenir carnets o de demanar permís.

A més a més, inclou comandament a distància inalambric i control DMX incorporat.

Característiques bàsiques:

Pes: 9.50 kgs

Dimensions: 23 cm x 19,5 cm x 30 cm

Voltatge: 22 o/240 V – 50/60 Hz

Potencia: 750 W

Control: DMX – Comandament a Distància

DMX incorporat

2 Canals DMX

Consumible: Granulado Sparkler

Consum: 1 sobre per 10-12 minuts a potència màxima o 12-15 minuts a potència mínima.

Sortida: de 2 a 5 metres.

Inclou: Cable de corrent, cable DMX i comandament a distància.

Lloguer mínim de 2 unitats.

Termes de cerca: alquiler, baile, ball, boda, casament, chispas, chispes, CO2, combite, convit, efecte, efecto, espurnes, Etiquetes, foc, fred, frio, fuego, fum, fx, guspiras, guspires, humo, led, lloguer, llum, llum led, llums, luces, luces led, luz, mangera, maquina, material de lloguer, multicolor, novedad, novetats, original, pistola, xispa, xispas, xispes