Audio llibre de firmes

265,00

Una alternativa única als convencionals llibres de firmes que substitueix el paper i el boli per missatges d’àudio guardats en un telèfon ple d’estil i personalitat. Situa’l en una taula auxiliar en l’aperitiu, al chill-out, prop de la barra d’aigües o cerveses i connecta’l al corrent.

Els teus convidats despenjaran l’auricular i sentiran el missatge de benvinguda que haureu gravat en audiollibre de signatures, convidant-los a deixar la seva nota de veu: parlant, cridant, cantant, plorant … Prometem enregistraments interessants a partir de la 1:00 a.m.

Com funciona? Molt fàcil:

  • El programem: Amb el missatge de benvinguda que vulgueu que s’escolti en despenjar. Us enviarem un correu electrònic amb les instruccions, tan senzill com enviar-nos un àudio de WhatsApp.
  • Us l’enviem: El rebreu el dia indicat (recomanem un mínim de 24 hores abans de l’esdeveniment).
  • Li busqueu un lloc: El dia del casament tan sols heu de buscar-li un lloc i connectar-lo al corrent amb l’adaptador inclòs.
  • A punt!: Els convidats aniran “passant” i gravant els seus missatges a l’audiollibre de signatures, tantes vegades com vulguin

I després?

Passat el dia, enviarem un transport a recollir dins dels cinc dies hàbils posteriors al casament o esdeveniment. No us preocupeu, ens posarem en contacte amb vosaltres un parell de dies abans per concretar.

Rebem el paquet, bolquem les dades, els filtrem i els “pengem” sota usuari i contrasenya en el núvol. Així els podreu descarregar o escoltar en línia tantes vegades com vulgueu.
Els resultats són molt, molt divertits. Hi haurà missatges de tota mena: des del parent que es queixa que mai l’aneu a veure i que a veure per quan el primer nen, fins als més foscos secrets dels col·legues que es deixen portar a partir de certes hores. Tots els convidats poden passar per l’audiollibre tantes vegades com vulguin, pràcticament no hi ha límit: pot gravar fins a prop de 50 hores, així que serà difícil que l’espai sigui un problema.

Ep!, que sóc aquí!

A més, l’audiollibre sonarà amb el seu timbre original, com si es tractés d’una trucada entrant, quan detecti que ha passat molta estona des de l’última gravació. D’aquesta manera cridarà l’atenció sobre els convidats.

 

*Fiança de 150€

Termes de cerca: antic, audio libro de firmas, audio llibre, boda, casament, deco, decoració per casament, firmes, libro de firmas, llibre de firmes, llibro, lloguer, material, original, telefon, telefono, vermell, vintage

TIPUS

Model Crosley (vermell), Any 1950-1960, Model Crosley (negre), Model Opis Estil 1921, Pack 3 lletres lluminoses + Audiollibre de firmes