wedding planner girona detalles de boda

Casament

Les últimes experiències boniques a Ram a l'Aire

Blog

Neus i Juanjo

El dia del casament va ser tot molt senzill. El tracte proper t’ajuda a estar tranquil i relaxat. Tots els convidats van quedar encantats amb la fotògrafa.

Llegir més »
Blog

Mònica i Emili

El candy bar, molt complet, i tots els detalls estaven fets amb gust. Sens dubte, repetiríem! Ofereixen bona feina i un gran servei!

Llegir més »
Blog

Albert & Mònica

És un dia molt especial i important per a la parella, Ram a l’aire el fa encara més especial per la seva imaginació, originalitat i per professionals que són.

Llegir més »
Blog

David & Noemí

Moltes gràcies per tot, de veritat, ets una persona que vals mil. Ens hem emportat un molt bon record de tu. Ens vas ajudar amb tot i vas gaudir i això ens complau molt, de veritat.

Llegir més »
Blog

Jesica & Eloy

Per descomptat recomano Ram a l’aire, tant jo com el meu marit estem molt contents i satisfets de les seves servei, els seus productes i la professionalitat.

Llegir més »
Blog

Isabel & Fali

Genial, gran professionalitat. Va estar pendent de tots els detalls del casament, fent que nosaltres poguéssim gaudir del nostre dia sense preocupacions.

Llegir més »
Blog

Cristina & Vero

Amb Gemma han estat facilitades des del principi. A més, ha sabut plasmar els nostres gustos i desitjos que teníem tal qual els havíem imaginat. Té molts recursos i material que posa a disposició dels nuvis.

Llegir més »
Blog

Sergi & Carla

Gemma és una experta professional en tot el que es refereix a un casament, controla exhaustivament tots els detalls i t’aconsella segons el teu estil.

Llegir més »
Blog

Carla & Sergi

Que sigui la mateixa fotògrafa qui coordini les noces estalvia haver d’estar pendent de diverses persones, es focalitza tot en una professional i tot surt rodó. Les fotos molt divertides, just el que volíem.

Llegir més »
Blog

Nuri & Alex

Si encara no teniu clara la vostra elecció, no dubteu És la millor! Gemma, gràcies per contribuir a fer del nostre dia un dia a una experiència inoblidable.

Llegir més »
Blog

Dana & Manu

Tot un encert, la veritat. Ram a l’Aire no només ofereix serveis de fotografia, vídeo i wedding planner, sinó que t’ofereixen tot allò que puguis necessitar en un casament, i si no el tenen t’ho aconsegueixen

Llegir més »
Blog

Cindy & Dani

Tornaria a repetir sens dubte.

Un excel·lent treball, estem molt contents amb els resultats … per a nosaltres va ser la primera opció i vam saber escollir bé.

Llegir més »
Blog

Marta & Lluís

Ram a l’aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats al mateix temps que és un pou sense fons d’idees i propostes que poden acabar de fer inoblidable un dia tan especial. Tracte amable i simpàtic.

Llegir més »
Blog

Naomi & Josue

Recomanació 100%. Si el dia va ser genial per a nosaltres gran part ho devem a l’equip de Ram a l’aire. ¡L’atenció, la dedicació, va ser un gran dia! ¡L’atenció amb nosaltres i els convidats és de 10!

Llegir més »
Blog

Mª Jesús & Juan

Chica muy profesional ,alegre y simpàtica. Para ella el trabajo es lo primero. IMPORTANTE!: precios muy buenos!!! Trato muy familiar. Lo que promete lo cumple, no te fallará…

Llegir més »
Blog

Belén & Washington

A pesar de los nervios típicos de un novio o una novia, y de todo lo que conlleva ese día, tu eres esa calma que necesitabamos, esa seguridad de profesionalidad.

Llegir més »
Blog

Jésica & Juanca

El dia del casament, cap queixa, tot el contrari, jo aconsello que aneu a veure-la, en tot moment ens vam sentir molt a gust, en preparatius i el dia tan especial.

Llegir més »
Blog

Natalia & Tiago

Las fotos quedaron preciosas. Hemos estado muy cómodos con ella y eso se nota en las fotos. La calidad de las fotos es muy buena.

Llegir més »
Blog

Mònica & l’Albert

El dia del nostre casament va ser un dia increible gràcies a la Gemma, la fotògrafa, és una gran professional, simpàtica i molt molt divertida. Et fa perdre la vergonya i t’ajuda a divertir-te a l’hora de fer les fotos!!

Llegir més »
Blog

Noemí & David

Ens vas ajudar a tot i vas disfrutar i això ens complau molt, de verítat un altre cop, k mil gracies i sense dubte, per qualsevol reportatge t’ho direm I et promocionarem a tothom!!!

Llegir més »

Vols Casart-te amb nosaltres?

Dona'ns un toc i t'assessorarem sense compromís!