wedding planner girona detalles de boda

Blog

Les últimes experiències boniques a Ram a l'Aire

Albert & Mònica

És un dia molt especial i important per a la parella, Ram a l’aire el fa encara més especial per la seva imaginació, originalitat i per professionals que són.

Llegeix més...

David & Noemí

Moltes gràcies per tot, de veritat, ets una persona que vals mil. Ens hem emportat un molt bon record de tu. Ens vas ajudar amb tot i vas gaudir i això ens complau molt, de veritat.

Llegeix més...

Jesica & Eloy

Per descomptat recomano Ram a l’aire, tant jo com el meu marit estem molt contents i satisfets de les seves servei, els seus productes i la professionalitat.

Llegeix més...

Isabel & Fali

Genial, gran professionalitat. Va estar pendent de tots els detalls del casament, fent que nosaltres poguéssim gaudir del nostre dia sense preocupacions.

Llegeix més...

Cristina & Vero

Amb Gemma han estat facilitades des del principi. A més, ha sabut plasmar els nostres gustos i desitjos que teníem tal qual els havíem imaginat. Té molts recursos i material que posa a disposició dels nuvis.

Llegeix més...

Sergi & Carla

Gemma és una experta professional en tot el que es refereix a un casament, controla exhaustivament tots els detalls i t’aconsella segons el teu estil.

Llegeix més...

Carla & Sergi

Que sigui la mateixa fotògrafa qui coordini les noces estalvia haver d’estar pendent de diverses persones, es focalitza tot en una professional i tot surt rodó. Les fotos molt divertides, just el que volíem.

Llegeix més...

Nuri & Alex

Si encara no teniu clara la vostra elecció, no dubteu És la millor! Gemma, gràcies per contribuir a fer del nostre dia un dia a una experiència inoblidable.

Llegeix més...

Dana & Manu

Tot un encert, la veritat. Ram a l’Aire no només ofereix serveis de fotografia, vídeo i wedding planner, sinó que t’ofereixen tot allò que puguis necessitar en un casament, i si no el tenen t’ho aconsegueixen

Llegeix més...

Cindy & Dani

Tornaria a repetir sens dubte.

Un excel·lent treball, estem molt contents amb els resultats … per a nosaltres va ser la primera opció i vam saber escollir bé.

Llegeix més...

Marta & Lluís

Ram a l’aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats al mateix temps que és un pou sense fons d’idees i propostes que poden acabar de fer inoblidable un dia tan especial. Tracte amable i simpàtic.

Llegeix més...

Naomi & Josue

Recomanació 100%. Si el dia va ser genial per a nosaltres gran part ho devem a l’equip de Ram a l’aire. ¡L’atenció, la dedicació, va ser un gran dia! ¡L’atenció amb nosaltres i els convidats és de 10!

Llegeix més...

Mª Jesús & Juan

Chica muy profesional ,alegre y simpàtica. Para ella el trabajo es lo primero. IMPORTANTE!: precios muy buenos!!! Trato muy familiar. Lo que promete lo cumple, no te fallará…

Llegeix més...

Vols Casart-te amb nosaltres?

Dona'ns un toc i t'assessorarem sense compromís!

leo dapibus Donec mattis fringilla Praesent velit, massa ut Nullam elementum Scroll to Top

RAM A L'AIRE ESTÀ CREIXENT!!

LA GRAN ACTUALITZACIÓ

Estem treballant a tope, introduint nova informació cada dia per a oferir-vos el millor!