CA

Traducir:

RAM a L'AIRE

Ram a l'Aire

Wedding Planner Girona - ORGANITZADORS DE CASAMENTS

Testimonis: Altres nuvis!!

Noemí & David

image32

Molen molt les fotosss....Hi ha cada una k no vegis, quin riure! ens han agradat moltissim: Ets una crack 👏
Moltes gràcies per tot, de verítat, ets una persona k vals mil. Ens hem emportat un molt bon record de tu. ens vas ajudar a tot i vas disfrutar i això ens complau molt, de verítat un altre cop, k mil gracies i sense dubte, per qualsevol reportatge t'ho direm I et promocionarem a tothom!!! Moltes gràciesss de tot cor 😘😘

Mònica & Albert

image33

El dia del nostre casament va ser un dia increible gràcies a la Gemma, la fotògrafa, és una gran professional, simpàtica i molt molt divertida.
Les fotos van ser genials, divertides i molt originals... és una persona que té moltes idees, ganes de fer coses noves.
Et fa perdre la vergonya i t'ajuda a divertir-te a l'hora de fer les fotos!!   

Natalia & Tiago

image34

Las fotos quedaron preciosas. Hemos estado muy cómodos con ella y eso se nota en las fotos.  La calidad de las fotos es muy buena.
Nos ha quedado un inolvidable recuerdo de nuestro día tan especial!!!
El precio muy accesible.
Los recomendamos 100%.

Jésica & Juanca

image35

La Gemma Duch és la nostra fotgraf preferida per els següents motius`:
el dia 24/9/16 vam decidir contraure matrimoni en Joan carles i jo. Vam anar a veure la Gemma, una noia molt maca en tots els sentits. T'ajuda en tot,  t'aconsella...  et sents molt a gust amb ella, sembla que et coneguis de tota la vida amb ella: com si fos de la familia!  així ens sentim nosaltres.
El dia del casament, cap queixa, tot el contrari, jo aconsello que aneu a veure-la, en tot moment  ens vam sentir molt a gust, en preparatius i el dia tan especial.
És molt bona fotògraf i les fotos molt maques, els detalls del casament van agradar molt. No va faltar res i després del casament, tot el que li hem demanat en tema foto-muntatges, etc. ... molt bé.
Ella t'ho fa tot fàcil.
En fi, quedeu amb ella que us sentireu com a casa o millor!!!

Belén & Washington

image36

A pesar de los nervios típicos de un novio o una novia, y de todo lo que conlleva ese día, tu eres esa calma que necesitabamos, esa seguridad de profesionalidad.
En todo momento nos sentimos los dos muy cómodos. Tuvimos momentos muy divertidos contigo y también vi esos pequeños detalles que tienes que son increíbles, como hacer payasadas para conseguir la atención de los peques, aconsejar a la hora de posar, en genaral: Muy Bien..
Vamos...Que si me vuelvo a casar te volvería a llamar 😂

Mª Jesús & Juan

image37

Chica muy profesional ,alegre y simpàtica. Para ella el trabajo es lo primero.
IMPORTANTE!: precios muy buenos!!!
Trato muy familiar.
lo que promete lo cumple, no  te fallará...

Naomi & Josue

image38

Recomanació 100%. Si el dia va ser genial per a nosaltres gran part ho devem a l'equip de Ram a l'aire. ¡L'atenció, la dedicació, va ser un gran dia!
¡L'atenció amb nosaltres i els convidats és de 10! Només queda agrair!
Gràcies! 

Marta & Lluís

image39

Professionalitat i proximitat

Ram a l'aire sap adaptar-se perfectament a les teves necessitats al mateix temps que és un pou sense fons d'idees i propostes que poden acabar de fer inoblidable un dia tan especial. Tracte amable i simpàtic. 

Cindy & Dani

image40

Tornaria a repetir sens dubte.

Un excel·lent treball, estem molt contents amb els resultats ... per a nosaltres va ser la primera opció i vam saber escollir bé.

Dana & Manu

image41

 Ens vam casar el passat 13 d'octubre. En el nostre cas ja teníem emparaulat el lloc de casament, la música i el fotògraf abans de conèixer a Gemma a la Fira Tot Nuvis de Girona. Ens va semblar que els serveis que oferien eren molt interessants, així que vam anar a visitar-los més tard per veure si podien ajudar-nos en alguna cosa més. Tot un encert, la veritat. Ram a l'Aire no només ofereix serveis de fotografia, vídeo i wedding planner, sinó que t'ofereixen tot allò que puguis necessitar en un casament, i si no el tenen t'ho aconsegueixen (invitacions, lloguer de mobiliari, decoració, detalls, peticions especials, fotomaton, lletres lluminoses ...) Gemma va ser molt atenta i es va implicar com si fos la seva pròpia casament, i el resultat va ser espectacular. Mil gràcies a l'equip, el recomanem 100%. 

Nuri i Alex

image42

La millor elecció!

Vam conèixer a Gemma de Ram a l'aire a Tot nuvis i des del primer moment de parlar amb ella vam saber que seria ella qui compartiria el nostre dia especial ... És una persona molt propera i divertida que fa que les coses siguin fàcils i, el més important, a part de ser una gran professional et fa sentir bé en tot moment. Si encara no teniu clara la vostra elecció, no dubteu És la millor! Gemma, gràcies per contribuir a fer del nostre dia un dia a una experiència inoblidable.

Carla & Sergi

image43

És la millor!

Al principi ens la van recomanar només com a fotògrafa, però des de la primera reunió va estar treballant sense parar per aconseguir el que volíem per al casament. Gemma ens va ajudar en tot moment a definir les noces sense que passés per alt cap detall, a més disposa de tot tipus de serveis, detalls, decoració ... Per fer el casament única. I finalment el dia del casament va ser una peça imprescindible. Des de primera hora va coordinar cada pas, cada proveïdor, fins i tot coses que havíem preparat nosaltres. Que sigui la mateixa fotògrafa qui coordini les noces estalvia haver d'estar pendent de diverses persones, es focalitza tot en una professional i tot surt rodó. Les fotos molt divertides, just el que volíem. Sense dubte la recomanaria!

Sergi & Carla

image44

¡Noces somiada!

Gemma és una experta professional en tot el que es refereix a un casament, controla exhaustivament tots els detalls i t'aconsella segons el teu estil. Ens va dissenyar un casament a la nostra mida amb el seu toc diferent i innovador. Va fer més de 9000 fotos a quin més expressiva i amb uns arranjaments de qualitat. En definitiva Ram a l'aire i Gemma Duch va superar les nostres pretensions i expectatives ... Ens va fer un casament somiada. Sergi i Carla.

Cristina & Vero

image45

Facilitats a la carta

Amb Gemma han estat facilitades des del principi. A més, ha sabut plasmar els nostres gustos i desitjos que teníem tal qual els havíem imaginat. Té molts recursos i material que posa a disposició dels nuvis. A més té molta flexibilitat a l'hora dels canvis, ja que nosaltres vam haver de fer algun a última hora i cap problema. També té una àmplia carta de possibilitats com fer classes de ball, perruqueria, pastisseria ... Ens ha ajudat molt a que el nostre dia fos més màgic del que esperàvem. Gràcies Gemma!

Isabel & Fali

image46

Genial, gran professionalitat. Va estar pendent de tots els detalls del casament, fent que nosaltres poguéssim gaudir del nostre dia sense preocupacions. 

Jesica & Eloy

image47

Per descomptat recomano Ram a l'aire, tant jo com el meu marit estem molt contents i satisfets de les seves servei, els seus productes, la professionalitat però sobretot i el més important, és la persona que porta aquest web és super maca, el recomano a tots. 

David & Noemí

image48

Ens agraden molt les fotos. Hi ha cada una que no vegis, quina riure! ens han agradat moltíssim: Ets una crack. Moltes gràcies per tot, de veritat, ets una persona que vals mil. Ens hem emportat un molt bon record de tu. Ens vas ajudar amb tot i vas gaudir i això ens complau molt, de veritat, de nou, mil gràcies i sens dubte, per a qualsevol reportatges, t'ho direm i et promocionarem a tots. Moltes gràcies de tot cor.  

Albert & Mònica

image49

És un dia molt especial i important per a la parella, Ram a l'aire el fa encara més especial per la seva imaginació, originalitat i per professionals que són. Et fan passar un dia molt divertit, original i diferent, les fotos són espectaculars. Busquen sempre aquest moment divertit, natural i original. Els recomano 100%.  

Debora & Salvador

image50

Emma & Mari

image51

Esther & Adrián

image52