Dana & Manu

Tot un encert, la veritat. Ram a l'Aire no només ofereix serveis de fotografia, vídeo i wedding planner, sinó que t'ofereixen tot allò que puguis necessitar en un casament, i si no el tenen t'ho aconsegueixen

Ens vam casar el passat 13 d’octubre. En el nostre cas ja teníem emparaulat el lloc de casament, la música i el fotògraf abans de conèixer a Gemma a la Fira Tot Nuvis de Girona. Ens va semblar que els serveis que oferien eren molt interessants, així que vam anar a visitar-los més tard per veure si podien ajudar-nos en alguna cosa més. Tot un encert, la veritat. Ram a l’Aire no només ofereix serveis de fotografia, vídeo i wedding planner, sinó que t’ofereixen tot allò que puguis necessitar en un casament, i si no el tenen t’ho aconsegueixen (invitacions, lloguer de mobiliari, decoració, detalls, peticions especials, fotomaton, lletres lluminoses …)

Gemma va ser molt atenta i es va implicar com si fos la seva pròpia casament, i el resultat va ser espectacular. Mil gràcies a l’equip, el recomanem 100%.

Més informació a la fitxa de Ram l’Aire a Bodas.net