Sabons en barra

1,503,90

Neteja

Sabons en barra.

La manera més tradicional de presentar un sabó. Fets artesanalment així que poden ser personalitzats.

Varietats del sabó en barra:

Sabó de xocolata i maduixa:  Aquest sabó de manteca de cacao i xocolata pura os encantarà, no només per el seu aroma a pastís recén tret del forn sino per les seves propietats antioxidants i suavitzants dels seus components. Porta fragancia de trufa de chocolata i maduixa.

Sabó de mel i llet de cabra:  ¡Quina maravella per la pell!

Mel, cera d’abella i llet de cabra formen la sinergia perfecta per convertir-lo en un dels nostres preferits. Aquest sabó pot aromatitzar amb fragancia de mel de mil flors o amb olis essencials de canyella, taronja i clavo.

Sabó de roses: És la mes sensual i femenina de la colecció, amb olis de rosa mosqueta, tot un luxe per un dia especial. L’aroma a roses és deliciós.

Sabó de mojito:  Refrescant i divertit. Un sabó que evoca al estiu i a les nits de festa. Porta manteca de Karité que li aporta nutrició i olis essencials tal com el de herba bona o llimona.

Sabó de lavanda: fresc i relaxant, amb oli d’oliva com ingredient principal i l’irresistible aroma del oli esencial de lavanda

 

Els preus inclouen l’empaquetat en celofán o paper kraft, així com l’etiqueta personalitzada que podeu triar entre els diferents models disponibles o cualsevol altre que volgueu. Inclus pot ser feta a conjunt amb la vostra invitació de casament.

Termes de cerca: aceites, boda, casament, detalles de boda, detallets, detalls, detalls de casament, jabon, jabon en barra, sabó, salida, venta de productes, venta de productos

Grams

25gr – 10 a 50u, 50gr – 10 a 50u, 100gr – 10 a 50u