Tauleta de xocolata amb etiqueta kraft personalitzada

7,25

2023:

Els casaments són un dels esdeveniments més importants en la vida d’una persona i és per això que cada detall conta. Des del vestit de la núvia fins a la decoració del lloc. Tot ha de ser perfecte. I que millor manera de fer-ho que amb una tauleta de xocolata personalitzada. Perquè… ¿A qui no li agrada la xocolata?

Aquest tipus de detall, és un regal únic i especial que segurament impressionara a tots els vostres convidats. A més de ser un detall dolç i deliciós, també és una gran forma d’agraïr-los per acompanyar-vos en aquest dia tan especial.

Un altre avantatge de les tauletes de xocolata és que són molt versàtils. Les podeu fer servir com a detall pels convidats, com a part de la decoració, per la taula de les postres, o inclús per la taula de benvinguda. En definitiva són una forma senzilla i efectiva d’afegir un toc personalitzar al vostre casament.

Així que si esteu buscant un detall dolç i memorable per als vostres convidats, no dubteu a considerar les tauletes de xocolata personalitzades.

Tauleta de xocolata amb llet Nestlé extrafi 125gr amb envoltori personalitzat i acabat kraft. Comanda mínima de 25 unitats.

Mida: 19cm x 9cm x 0,7cm

Despesa d’Enviament: 8€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

Termes de cerca: cuadradas, detalles, detalls de boda, detalls de casament, etiqueta, etiquetas de boda, Etiquetes, etiquetes de casament, kraft, marró, marrones, original, paper, personalitzat, personalitzats, quadrades, venta de productes, venta de productos, xocolata, chocolate

Cares

1 cara, 2 cares