Porta aliances hexagonal en fusta i metacrilat

52,5062,50

Neteja

Si et va agradar el porta aliances en rodanxa de tronc, aquest t’encantarà. Fusta i metacrilat: l’equilibri perfecte entre el rústic i l’avantguardista. Personalitza el teu porta aliances ja!

Una forma elegant i minimalista de portar les aliances cap al “sí, vull”.

Fabricat en fusta massissa natural i metacrilat de qualitat òptica, aquest porta aliances hexagonal elegant i minimalista serà la cirereta de la cerimònia. Els anells descansen en el fons de l’allotjament treballat en la fusta, i una tapa giratòria de metacrilat amb els vostres noms o logotip gravats tanca el conjunt.

Aquest porta aliances és perfecte si és un nen qui porta els anells, ja que la tapa impedeix que aquests caiguin i es vagin rodant per terra en cas que el petitó estigui més “actiu” del que s’esperava …

Com en tots els nostres productes el text és totalment personalitzable, ja que fabriquem cada porta aliances de manera artesanal.

Mesures: Hexàgon de 75 mm entre puntes i 46 mm d’alçada.

Materials: Fusta massissa natural i metacrilat de colada.

Despeses d’enviament: 6,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

Termes de cerca: aliances, caixa, casament, cerimònia, detalls, detalls de casament, fusta, love, metacril·lat, personalitzable, porta aliances, porta aliances de vidre

Material

Faig, Koto, Noguera USA, Roure blanc