Porta aliances circular en fusta i metacrilat

42,5052,50

Neteja

Si et va agradar el porta aliances en rodanxa de tronc, aquest t’encantarà. Fusta i metacrilat: l’equilibri perfecte entre el rústic i l’avantguardista. Personalitza el teu porta aliances ja!

Una forma elegant i minimalista de portar les aliances cap al “sí, vull”.

Fabricat en fusta massissa natural i metacrilat de qualitat òptica, aquest porta aliances elegant i minimalista serà la cirereta de la cerimònia. Els anells descansen en el fons de l’allotjament treballat en la fusta, i una tapa giratòria de metacrilat amb els vostres noms o logotip gravats tanca el conjunt.

A diferència del model en rodanxa de fusta, aquest porta aliances és perfecte si és un nen qui porta els anells, ja que la tapa impedeix que aquests caiguin i es vagin rodant per terra en cas que el petitó estigui més “actiu” de l’esperat …

Com en tots els nostres productes el text és totalment personalitzable, ja que fabriquem cada porta aliances de manera artesanal.

Mesures: Diàmetre 6,5 cm i 5 cm d’altura.

Materials: Fusta massissa natural i metacrilat de colada.

Despeses d’enviament: 6,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

Termes de cerca: aliances, caixa, casament, cerimònia, detalls, detalls de casament, fusta, love, metacril·lat, personalitzable, porta aliances, porta aliances de vidre

Fusta

Pi, Koto, Roure USA, Noguera USA