Llibre de firmes – Marc de cors

18,40

2023:

Una idea original de “llibre de firmes” per els mes atrevits.

Bonic i preciòs “llibre de firmes” cuadrat, en forma de marc, perfecte per decorar casa vostre amb un maginific i original record del vostre casament.

Aquest “llibre de firmes”  conté 30 cors de fusta en el que els vostre convidats podran firmar, dibuixar o escriure el que vulgin per crear un divertit i original marc que més tard podreu penjar a casa o col·locar en un lloc significatiu per vosaltres.

Aquesta és la idea perfecte si esteu cansats dels llibres de firmes clàssics de sempre, aquesta es la vostre millor opció.

És un marc de fusta cuadrat amb un frontal de vidre. Aquest marc té una ranura superior per la que podreu introduïr els cors. Una forma diferent i divertida amb els que els convidats podran deixar els seus millors desitjos per els nuvis.

Les mesures d’aquest marc són de 36cm d’ample per 36cm de llarg i de 1,5cm de fons.  Les mesures dels cors son de 4cm d’ample per 4cm d’altura amb un espessor de 2mm. A més a més té dos ganxos per poder penjarlo.

Presentat amb una caixa blanca de catró llisa.

Despesa d’Enviament: 6,50€

(Aquesta despesa només es cobrarà una vegada si els productes escollits són del mateix proveïdor)

Termes de cerca: blanc, blanco, boda, casament, cor, corazón, corazones, detalles para boda, detalls, detalls de casament, detalls per casament, firma, firmes, fusta, libro de firmas, llibre, llibre de firmes, marc, marco, quadrat, venda de productes, venta, venta de productes, venta de productos

 

marc

blanc, fusta, vermell