Masia al Gironès

4.900,00

2023:

Masia del segle XVIII restaurada i situada a Brunyola (La Selva) que compta amb un entorn de 128 hectàrees de natura i amb una capacitat de fins a 42 persones. A la masia hi conviu la calma del passat amb la frescor del present, l’estètica amb la funcionalitat i l’harmonia amb el confort.

Ideal per a estades breus o de llarga durada, la casa gaudeix d’una cuina amplia i equipada amb tot el necessari per a qualsevol tipus de celebració. Així com, diverses sales de descans, 11 habitacions, una sala de jocs situada a la part superior i Wi-Fi a tota la zona.

La zona exterior de la masia està condicionada amb una barbacoa, piscina, camp de futbol i tennis, per tal de poder realitzar les activitats que desitgis (tallers de salut, events d’empresa, celebracions familiars, estades esportives, etc.). Les llargues extensions de bosc i jardí de la masia us permeten fer agradables caminades o rutes amb bicicleta degudament senyalitzades.

A més, disposem d’una sala polivalent de 100 m2 amb il·luminació natural, equipada amb parquet, aire condicionat i una cuina ideal per dur a terme qualsevol tipus d’activitat o event.

La reserva mínima són 2 nits (4 al juliol i agost).

La casa es lloga en exclusiva (no es comparteix amb altres persones), té 42 places i disposa de tot el que necessiteu per la vostra estada, tant en les habitacions, com als lavabos i la cuina.

 També dispsa de piscina, espais chill-out, sala amb smart TV, pista de pàdel (la pista del world pàdel tour), tennis, futbol, bàsquet, billar, futbolí, taula de ping pong, bàdminton, llit elàstic, bicicletes i una casa de jocs per a nens amb un sorral XXL.

 Si us decidiu per celebrar el casament en aquest masia, com a mínim un mes abans de la celebració  hauríeu d’informar de:

En quins espais es farà cada part de la celebració (cerimonia, aperitiu, àpat…) i en quins horaris, a més a més dels  proveïdors que s’hagin contractat per el dia de la celebració i posteriors (empresa, nom responsable, tipus sevei, mail i telèfon), per tal de tenir coneixement de qui vindrà a treballar a les nostres instal·lacions.

Disposem d’exclusivitat amb el DJ, per assegurar el compliment de les normes de la sala de ball pel que fa a volums i horaris, en aquest sentit teniu dues possibilitats:

 

1. BALL PROFESSIONAL: Si desitgeu un ball professional, amb un equip de so d’altes prestacions i DJ, us informem que només autoritzem a venir a l’empresa local SONOACCIÓ, ja que sabem que garanteix als nostres clients un gran ball i a nosaltres, el compliment de les normes de la sala polivalent pel que fa a volums i horaris. Tots els seus treballadors són tècnics de so titulats. L’elecció d’aquesta empresa la varem fer després de consultar a moltes parelles, ja que va ser la companyia que va generar més satisfacció entre els nostres clients. A part del ball, si ho desitgeu, també poden donar cobertura a la música de la cerimònia i l’àpat de noces. Us animem a conèixer-los i veure com treballen.

 

2. BALL INFORMAL: Si es tracta d’un casament de petit format i només voleu fer un ball informal, teniu la possibilitat d’utilitzar la sala polivalent amb nostre equip de música Sony CMT SBT100. Aquest aparell reprodueix CD, USB, Bluetooth i Disposa d’entrada auxiliar d’àudio amb cable mini-jack.

Està prohibit reproduir música en un aparell que no sigui el de la casa. Pel que no es pot portar equips de música externs.

 

El preu del lloguer de l’Era per a una estada de divendres a diumenge amb la celebració d’un casament és de 4.900 euros més un 10% d’IVA en temporada alta (de maig a octubre, nadal i setmana santa) i 3.700 euros més un 10% de IVA a temporada baixa.

La nit extra té un cost de 900 € en temporada baixa i 1.100 € en temporada alta.

Pel que fa als convidats, acceptem casaments de fins a 80 persones (nens inclosos) el dia de la celebració, la resta de dies poden gaudir de les instal·lacions com a màxim 42 persones, que és la capacitat per dormir a la casa. En el supòsit que els dies que no son el de la celebració, també es vulguin rebre visites externes i per tant es superin les 42 persones, s’ha de comunicar a la propietat a efectes del pressupost i/o normativa.

 

D’altra banda, en funció de les necessitats del casament, pot haver-hi despeses extraordinàries, que vindrien a ser els cànons següents:

·   LLUMS: Us oferim 4 tipus d’instal·lacions de llums decoratives per decorar els jardins i la zona de l’àpat. Aquestes llums no són indispensables, ja que les zones exteriors estan il·luminades amb focus. Les hem instal·lat perquè l’espai llueixi més bonic la nit del casament. Teniu els preus adjunts en aquest correu.

·   CUINA (350 €): Si per dur a terme un event cal fer ús de la cuina per a càterings, equipada amb camara frigorifica, cuadre d’alta tensió, campana extractora industrial, 2 taules de treball d’inox, toma d’aigua, pica professional amb aigua calenta, el cànon és de 300 € + 10% d’IVA.

·   SGAE (120 €): Si durant l’estada a la masia es fa un ball amb DJ, el cànon és de 120€ + 10% de IVA.

Termes de cerca: boda, casament, celebració, celebración, girona, gironès, masia, menjar, restaurant, serveis, serveis de casament, servicio de boda, localitzacions, localització, localización,

Menús

Menú No1, Menú No2, Menú No3