Masia

4.100,00

2024:

Masia centenària recentment restaurada en un poble que es troba en un petit poble a tan sols 15 minuts de Girona.

Un espai en un entorn idil·lic que ofereix infinitat de possibilitats per a que pogueu celebrar un casament fet a mida, únic i inoblidable.

 

Volem oferir-vos la oportunitat d’allargar al màxim un dels dies més feliços de les vostres vides, per això comptem amb un allotjament perfectament equipat perquè gaudiu de l’experiència amb els que més estimeu.

 

A l’exterior de la masia hi han àmplies zones amb jardi i bosc, una gran terrassa amb porxo i una piscina amb vistes als camps, raconets on podreu celebrar la cerimònia, l’aperitiu o el ball… Diposa també d’una caseta auxiliar amb una zona de treball per a l’empresa del càtering, banys exteriors i un espai pavimentat cobert amb una carpa per asseure fins a 130 persones o 15o persones “més justos”

 

A la part interior compta amb sis habitacions dobles, totes elles amb lavabo propi, i també amb una habitació extra amb dos llits individuals, a més de sala d’estar, menjador i cuina totalment equipada.

 

Per el banquet la casa disposa d’una sala amb capacitat per a unes 60 persones per a banquets més intims o per fer servir de “plan B” en cas de pluja. Per a casaments amb més convidats, la masia compta amb un espai preparat per a fins 120 persones assegudes.    I si la vostre opció és celebrar un banquet a l’aire lliure o un convit a l’estil cocktail l’esplanada de la piscina us permetrà gaudir d’un àpat a la fresca.

La terrassa i el porxo es poden convertir en la pista de ball perfecte a l’aire lliure.

 

Condicions de reserva:

  • El preu del lloguer és de 4.100€ i amb servei de “Wedding Day” (wedding planner) inclòs 4.800€
  • Opció de lloguer entre setmana de dimarts a dijous per 3.700€
  • La masia no estarà disponible els mesos de Juliol i Agost
  • Aquest preu inclou l’estada de dues nits, amb entrada divendres a les 10h i sortida diumenge abans de les 18h, la neteja i les despes de subministrament, el cànon de cuina i l’ús de tots els espais interiors de la casa i dels següents espais exteriors: la terrassa, el porxo, els jardins, la piscina, l’hivernacle, el bosc i la zona d’aparcament. (Lús de l’espai cobert amb la haima no està inclòs en el preu general de lloguer i té un suplement de 1.000€ en cas de volerlo utilitzar
  • Per reservar la data caldrà fer una paga i senyal de 500€ després de rebre pressupost. Fins que no s’hagi rebut la paga i senyal no quedarà formalitzada la reserva.
  • La resta del pagament s’haurà de fer com a mínim 7 dies abans de la data senyalada per al casament
  • Juntament amb l’últim pagament, s’haurà de dipositar una fiança de 1.000€ com a garantia del bon ús de la finca.
  • El servei de barra lliure s’haurà de contractar obligatòriament amb el càtering escollit o amb una empresa especialitzada. En cap cas es podrà realitzar la barra lliure per compte propi. En cas que la discoteca es realitzi íntegrament a l’exterior ( a l’espai de la terrassa i el porxo), l’hora màxima de finalització d’aquesta serà les 3 del matí. Si opteu per realitzar la discoteca dins la sala de la masia, no hi haurà límit horari per a la finalització de la festa. Igualment, si es realitza la discoteca dins la sala i la barra lliure a l’exterior ( a l’espai de la terrassa i el porxo), tampoc hi haurà límit horari, sempre i quan el muntatge dels equips de so s’hagi fet dins la sala.

 

Termes de cerca:   boda, casament, celebració, celebración, girona, gironès, mas, masia, serveis, serveis de casament, servicios de boda, localitzacions, localizaciones, localització, masia, casa per casament, casas para bodas, sitios, lugares, llocs, sitios para boda, llocs per casament