Mas al Gironès

5.500,00

2024:

SI BUSQUEU EL LLOC PERFECTE PER A LA VOSTRA CELEBRACIÓ,

LA VOSTRA RECERCA ACABA AQUÍ!

És el lloc ideal per a celebrar-hi el vostre casament. Tant els espais exteriors com la sala gran adjacent a la masia, “el Paller de la Masia” són perfectes per a la vostra celebració, enmig de la natura, amb total intimitat, exclusivitat i elegància, tot adaptant-se a les necessitats de cada parella.

La masia està envoltada d’amplis jardins, ideals per a celebrar-hi cerimònies civils o religioses.

La sala “El Paller de la Masia” és un dels espais interiors preparats per al vostre esdeveniment. Els grans finestrals permeten gaudir de les vistes panoràmiques de l’entorn i trobar-se immers en la natura. La Sala ha estat rehabilitada tot mantenint la forma i l’estructura original del s.XVIII, dotant-la així d’un encant rústic amb tocs moderns i elegants.

L’exclusivitat i la comoditat dels espais el converteixen en el lloc ideal per a organitzar-hi la celebració del vostre dia

L’amplitud i versatilitat dels espais interiors i exteriors fan possible la personalització del lloc d’acord amb les necesitats de cada parella.

Si busqueu un espai únic, amb un ambient diferent, comortable i amb exclusivitat, amb perfecte adaptació a les vostres necesitats, aquest es el lloc ideal per vosaltres. Els espais interiors, juntament amb els amplis jardins permetran fer del vostre esdeveniment un acte únic i singular.

Plan B en cas de pluja, carpa per cerimònia, carpa per l’aperitiu i sala interior.

Opció de tipis a 35€ per persona
Tipis de dues plaçes: 70€ i els de 4 plaçes +  120€, totalment equipat, amb llit totalment complert i tovalloles.

 

ALLOTJAMENT

Per si és del vostre interès, disposen de 58 places repartides en 3 cases diferents dins de la mateixa població. En cas que necessitéssiu més allotjament, podem comptar amb diferents establiments a la zona.

 

CERIMÒNIA

Les cerimònies civils es poden realitzar a la mateixa finca, en qualsevol dels preciosos racons que trobeu amb més encant. Les cerimònies religioses es poden realitzar a la bonica església del poble.

CÀTERING

Treballem amb diverses empreses de càtering per oferir el servei de restauració. D’aquesta manera podeu triar el càtering que més s’adeqüi a les vostres preferències o bé, podeu portar aquell servei de càtering que sigui de la vostra confiança. Estarem encantats de conèixer-los i poder col·laborar amb ells.

TARIFES 2024: Caps de setmana i festius sempre que siguin tres dies i dos nits

Temporada baixa ( Gener, febrer, Novembre i Desembre), tres dies i dos nits 5.000€ en cas de voler un dia extra +400€

Temporada mitja ( Març, Abril), tres dies i dos nits 5.000€ en cas de voler un dia extra +500€

Temporada mitja ( Maig, Octubre), tres dies i dos nits 6.000€ en cas de voler un dia extra +500€

Temporada alta (Juny, Juliol, Agost, Setembre), tres dies i dos nits 7.000€, en cas de voler un dia extra al Juny i Setembre serà de +600€ i al Juliol i Agost de +700€

TARIFES 2024: Entre setmana (de dilluns a dijous) sempre que siguin dos dies i una nit

Temporada baixa (Gener, Febrer, Marc, Abril, Maig, Octubre, Novembre, Desembre), dos dies i una nit 5.000€, en cas de voler una nit extra +400€

Temporada alta (Juny, Juliol, Agost, Setembre) dos dies i una nit 7.000€, en cas de voler una nit extra al Juny i al Setembre serà de +600€ i al Juliol i a l’Agost serà de +700€

*Aquest preus no inclouen l’IVA (10%)

*Tarifes aplicables a partir del 01/06/2023

*El preu inlou el lloguer íntegre de la finca, amb dret d’ús de totes les instal·lacions i amb allotjament per un màxim de 20 persones.

Condicions de reserva:

El import de la reserva es de 1.100€. L’import restant es pot realitzar en un únic pagament o amb pagament fraccionat.

En aquest últim cas, l’import haurà d’estar totalment abonat una setmana avans de l’esdeveniment.

 

Termes de cerca: boda, casament, celebració, celebración, girona, gironès, mas, masia, serveis, serveis de casament, servicios de boda