Casa Senyorial a prop de Badalona

2.900,00

En aquesta casa senyorial del segle XVI edificada sobre una antiga vila romana podreu celebrar les vostres noces i donar-li un toc elegant. La casa té les instal·lacions perfectes per al vostre dia, amb jardins i altres espais molt ben cuidats. L’equip humà a càrrec de l’espai us ajudarà amb tota l’organització.

Espais i capacitats

La casa compta amb un jardí molt romàntic. També té una petita capella apta per a cerimònies religioses i un celler amb una capacitat per a 70 persones. També tenim una gran carpa amb llum natural desde la qual podem observar el mar i Barcelona amb una capacitat per a 250 persones

Els professionals del complex us proporcionaran tots els serveis necessaris per a celebrar les vostres noces. També existeix l’opció de llogar l’espai sense serveis.

Altres instal·lacions

També podreu gaudir del Museu/biblioteca i, al costat de la casa hi ha unes excavacions romanes que es poden visitar i afegeixen exclusivitat a l’espai.

Termes de cerca: badalona, boda, casa, casa señorial, casa senyorial, casament, celebració, ceremonia, cerimònia, senyorial, serveis, serveis de casament, servicio de boda