CA

Traducir:

RAM a L'AIRE

Ram a l'Aire

Wedding Planner Girona - ORGANITZADORS DE CASAMENTS

Testimonis: Altres nuvis!!

Noemí & David

image74

Molen molt les fotosss....Hi ha cada una k no vegis, quin riure! ens han agradat moltissim: Ets una crack 👏
Moltes gràcies per tot, de verítat, ets una persona k vals mil. Ens hem emportat un molt bon record de tu. ens vas ajudar a tot i vas disfrutar i això ens complau molt, de verítat un altre cop, k mil gracies i sense dubte, per qualsevol reportatge t'ho direm I et promocionarem a tothom!!! Moltes gràciesss de tot cor 😘😘

Jésica & Juanca

image75

La Gemma Duch és la nostra fotgraf preferida per els següents motius`:
el dia 24/9/16 vam decidir contraure matrimoni en Joan carles i jo. Vam anar a veure la Gemma, una noia molt maca en tots els sentits. T'ajuda en tot,  t'aconsella...  et sents molt a gust amb ella, sembla que et coneguis de tota la vida amb ella: com si fos de la familia!  així ens sentim nosaltres.
El dia del casament, cap queixa, tot el contrari, jo aconsello que aneu a veure-la, en tot moment  ens vam sentir molt a gust, en preparatius i el dia tan especial.
És molt bona fotògraf i les fotos molt maques, els detalls del casament van agradar molt. No va faltar res i després del casament, tot el que li hem demanat en tema foto-muntatges, etc. ... molt bé.
Ella t'ho fa tot fàcil.
En fi, quedeu amb ella que us sentireu com a casa o millor!!!

Mònica & Albert

image76

El dia del nostre casament va ser un dia increible gràcies a la Gemma, la fotògrafa, és una gran professional, simpàtica i molt molt divertida.
Les fotos van ser genials, divertides i molt originals... és una persona que té moltes idees, ganes de fer coses noves.
Et fa perdre la vergonya i t'ajuda a divertir-te a l'hora de fer les fotos!!   

Mª Jesús & Juan

image77

Chica muy profesional ,alegre y simpàtica. Para ella el trabajo es lo primero.
IMPORTANTE!: precios muy buenos!!!
Trato muy familiar.
lo que promete lo cumple, no  te fallará...

Natalia & Tiago

image78

Las fotos quedaron preciosas. Hemos estado muy cómodos con ella y eso se nota en las fotos.  La calidad de las fotos es muy buena.
Nos ha quedado un inolvidable recuerdo de nuestro día tan especial!!!
El precio muy accesible.
Los recomendamos 100%.

Belén & Washington

image79

A pesar de los nervios típicos de un novio o una novia, y de todo lo que conlleva ese día, tu eres esa calma que necesitabamos, esa seguridad de profesionalidad.
En todo momento nos sentimos los dos muy cómodos. Tuvimos momentos muy divertidos contigo y también vi esos pequeños detalles que tienes que son increíbles, como hacer payasadas para conseguir la atención de los peques, aconsejar a la hora de posar, en genaral: Muy Bien..
Vamos...Que si me vuelvo a casar te volvería a llamar 😂